Vseslovenska srečanja skupin Šole zdravja v letu 2017

ŠMARJEŠKE TOPLICE – petek 12. maj 2017

Takole je bilo v Šmerjeških Toplicah…

 

Vodje skupin ponovno prosimo, da nam sporočite število udeležencev  v posameznih skupinah, vključno do TORKA,  9. maja 2017, do 12. ure, glede malice pa Simoni Vidic v Termah Šmarješke Toplice na telefonsko številko 051/327-925 ali na elektronski naslov simona.vidic@terme-krka.si.

Vseslovensko srečanje DŠZ v Šmarjeških Toplicah, 12.5.2017

 

Vseslovensko srečanje DŠZ bo potekalo od 7. do 17 ure v Športnem parku Šmarješke Toplice  (nad hoteli).                                                                                                                    Potek srečanja:
Od 7.00 do 8.00:  Parkiranje, odhod v športni park  Šmarješke Toplice, v primeru  padavin pa v športno dvorano na Otočcu, kjer vodja skupine prevzame bone za naročene malice.
Po izstopu v Šmarjeških, avtobusi parkirajo na Otočcu. Za ostala vozila bo parkirni prostor  na makadamskem parkirišču pod hotelom v Šmarjeških Toplicah. Usmerjali  vas bodo naši člani Skupine  ŠZ Šmarješke Toplice.
Vodja skupine bo ob plačilu in dvigu bonov za prijavljeno kosilo (od 7. do 8. ure)

na vsak plačan obrok  prejel ½ litrsko plastenko vode in srečko.  Prejemniki dobitnih srečk bodo avtomatično uvrščeni v skupino, ki se bo tekom dopoldneva odpravila na brezplačno vožnjo   s turističnim vlakcem.  Zaradi premalo povpraševanja in naročil za banano in kavo, vas obveščamo, da jutranja kavica  ali čaj z banano pri nas odpade, ker ni bilo dovolj prijav.

Od 8.00 do 8.30:  Dobrodošlica, pozdrav namestnika direktorja Term Krka, nastop prvošolcev OŠ Šmarjeta, beseda županje občine Šmarj. Toplice, predsednice TD Šmarješke Toplice in nagovor predsednice DŠZ.   

Od 8.30 do 9.15: Pozdrav in vodenje telovadbe »metoda 1000 gibov« idejnega vodja g. Grishina.

Od 9.15 do13.00:Ločene dejavnosti  po skupinah.
V primeru dežja bo telovadba na Otočcu. Vse skupine se bodo formirale na prostoru za piknik v Šmarjeških Toplicah. To ne velja za člane iz SKUPINE  1,  ki se po telovadbi s svojim prevozom odpelje v Belo cerkev, ter skupino 6a, ki  se bo  tja odpeljala s turističnim vlakcem.

 

Zaradi  velikega zanimanja in posledično težje organizacije, prijavljenih je preko 800 članov DŠZ, vodje skupin prosimo,  da do torka, 9.5., sporočite število vaših članov v posameznih skupinah – glede na njihov interes in sposobnosti.(Primer: za 2. SKUPINO se prijavljajo trije člani, za 3. SKUPINO se prijavlja pet članov, ipd.)

Na voljo so vam naslednje dejavnosti, med katerimi lahko  izbirate skupino:
1.SKUPINA (tu je pogoj, da se na to aktivnost enotno prijavi cela skupina, kiima svoj prevoz – avtobus ali osebno vozilo.
Ob 9.30  s svojim prevozom v Belo cerkev, cca 3 km v eno stran, sprejem, ogled »Hiše žive dediščine« (film o občini Šmarješke Toplice – zgodovina, znamenitosti).
Ob 11.00 predstavitev  Term KRKA v šotoru na piknik prostoru.
Ob 12.30 Kosilo na prostoru za piknik. Enak program bo tudi v deževnem vremenu.

 

  1. SKUPINA:
    Ob 9.30 pohod (2-3 ure za pohodBelo cerkev in ogled »Hiše žive dediščine«.
    Povratek  v Šmarješke Toplice ob 11.30 uri.
    Ob 13.00 kosilo na prostoru za piknik. V primeru dežja bo ob 9.30 sprehod poddežniki, ob 10.30 predstavitev Term  v šotoru na piknik prostoru, kosilo ob 11. uri.

3 . SKUPINA:
Ob 9.30 predstavitev Term Krka v šotoru na prostoru za piknik.
Ob 10.00 pohod na  Brezovico, cca. 1,5 ure hoje.

Kosilo ob 11.30 na prostoru za piknik.
V primeru dežja program ostane enak,le pohod bo po potrebi skrajšan.

4. SKUPINA:
Ob 9.30 predstavitev Term Krka v šotoru.
Ob 10. uri lažji pohod na grad Štrlek, pohod traja približno 1 uro.
Kosilo ob 11.30 uri na prostoru za piknik.
V primeru dežja, bo traso poti vodič prilagodil razmeram.

5. SKUPINA:
Ob 10.30 predstavitev Term Krka v šotoru za vse, ki želite preostanek dneva preživeti  »PO SVOJE« 
Kosilo 
ob 11. uri na prostoru za piknikV primeru dežja bo  kosilo ob 13. uri 

6. SKUPINA, to  je brezplačna vožnja s turističnim z vlakcem v Belo cerkev in nazaj  za prejemnike dobitnih srečk.
a.)
  Ob 9.30 vožnja z vlakcem, ob 11.30 predstavitev Term in kosilo ob12.30 uri.
b.)  Ob 9.30 predstavitev Termob 11.00 vožnja z vlakcemkosilo ob 12.30 uri.  Vstopna in izstopna postaja za turistični vlakec  bo pred hotelom,  do koder vas bomo pospremili 5 minut pred odhodom vlakca.

Od 12.00 do 17.00:  Druženje in zabavni del v športnem parku. Po kosilu sledi zabava s triom ANDREJA BAJUKA, tržnica lokalnih pridelovalcev  in  ponudnikov svojih izdelkov, ter  druženje članov DŠZ na prostoru za piknik.
Možen bo tudi nakup dodatne pijače in obrok iz žara. Tudi z ostalimi gostinskimi ponudniki na območju poteka srečanja smo se dogovorili, da bodo na ta dan lokali odprti od 7. do 17. ure.

Svoj čas lahko izkoristite tudi za kopanje v zunanjem bazenu, masaže (potrebna  predhodna prijava najmanj 2 dni prej na telefonsko številko 07 38 48 438), ogled  parka in drugih dejavnosti naše skupine ŠZ na terasi hotela – možen bo ogled likovne  in naravoslovne razstave in  ročno izdelanih oranžnih papirnatih vrtnic.

 

Vodje skupin ponovno prosimo, da nam sporočite število udeležencev  v posameznih skupinah, vključno do TORKA,  9. maja 2017, do 12. ure  Simoni Vidic v Termah Šmarješke Toplice na telefonsko številko 051 327 925 ali na elektronski naslov simona.vidic@terme-krka.si.

 

Hvala za razumevanje in kmalu nasvidenje!

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki