Skupina ČRNOMELJ, 23. 3. 2013

//Skupina ČRNOMELJ, 23. 3. 2013

Uvodno predavanje dr. Grishina je bilo 22. marca 2013 v Glasbeni šoli Črnomelj, naslednji dan 23. 3. 2013 pa smo imeli prvo poizkusno vadbo in ta datum štejemo za začetek skupine. Po velikonočnih praznikih smo začeli na polno.

Kje se dobimo: na vzpetini v mestnem parku Griček

Kdaj: vsak dan razen nedelje in praznikov ob 7.30 – 8.00

Kontakt:
e-mail: drustvo.sola.zdravja@gmail.com
Telefon: 0599/32066

Vodja skupine Lidija Malešič je po nekaj tednih vsakodnevnega jutranjega razgibavanja napisala:
Vsi smo zadovoljni, da se je zgodba Šole zdravja v Črnomlju začela tako uspešno in tako množično. Opazili ste že, da napredujemo. V naših druženjih smo že začeli spoznavati kako je svet okoli nas vse bolj živ, kako vse vibrira z energijo in MI smo SREDI TEGA. Ker smo SREČNI, ZDRAVI in VESELI, smo si SREČO K SEBI VZELI.”

OBVESTILA:

2018

Srečanje belokranjskih skupin DŠZ na Dan sosedov – Semič, 5. 6. 2019

Sredino (5. junij 2019) srečanje belokranjskih skupin DŠZ v počastitev EU dneva sosedov je tokrat uspelo. Zaradi dežja se je prestavljen datum na teden pozneje izkazal kot dobra poteza, saj so Belokranjci tokrat preživeli lepo [...]

Srečanje belokranjskih skupin DŠZ na 3. EU Dan sosedov v Semiču, 5. 6. 2019

Leto se je hitro obrnilo in pred nami je praznovanje evropskega dneva sosedov, ki je vedno zadnji majski torek, letos pa 5. junija 2019. Tako kot prejšnji dve leti ste tudi letos vabljeni člani vseh [...]

 ARHIV OBJAV skupine ČRNOMELJ:

2017
_____________________________________________________________________
1.02.2017
 – Na TV Novo mesto, Vaš kanal so nas obvestili, da od lanskih zmagovalcev osebnosti meseca (Lidija Malešič, oz. projekt ŠZ je bil izbran v juliju 2016) zdaj izbirajo osebnost leta 2016 in zbiramo glasove – za nas. Do 20.2.2017 lahko glasujemo na direktni povezavi – tudi večkrat, oz. vsak dan.
Hvala za vsak glas!
_____________________________________________________________________
31.01.2017 – v Knjižnici Črnomelj smo imeli izjemno predavanje dr. Grishina – “O gibalnih težavah in preprostih rešitvah”. Predavanje je organizirala podružnica Društva Šola zdravja iz Bele krajine. Zahvaljujoč vztrajnosti vodje črnomeljske skupine DŠZ, Lidije Malešič, pri obveščanju in informiranju svojih članov o dogodku, na predavanju se je zbralo okrog 110 poslušalcev.
Nekaj utrinkov s predavanja dr. Grishina…POVABILO NA PREDAVANJE V KNJIŽNICO ČRNOMELJ
Ulica Otona Župančiča 7
“GIBALNE TEŽAVE – PREPROSTE REŠITVE” ,
Predavatelj: dr. Nikolay Grishindne: torek, 31. januar 2017 ob 18:00,Predavanje bo predvidoma trajalo 1,5 ure. Na koncu bo čas za vprašanja.Predavanje je za člane ŠZ Bela krajina brezplačno.Gibanje = življenje, ne gibanje = smrt.Društvo Šola zdravja, ki je preraslo v pravo gibanje, dela po metodi »1000 gibov«. Na predavanju bo govora o zakonitostih nastajanja bolezni. Glavni vzroki so v ne gibanju.Razlaga novih pojmov: »mišični tunel«, »kostni tunel«, »telesna nadstropja«, »telesni baloni«, »notranja drevesa«, »mišični vlaki«, »zaprt vrat«. Spremenimo svoje življenje na bolje!Vabljeni!Predavanje je financirano s sredstvi iz Razpisa občine Črnomelj za sofinanciranje športa v letu 2016.


Skupina Črnomelj je v petek, 23. maja 2014 praznovala prvo leto svojega delovanja. Slavnostne telovadbe so se udeležile vse skupine iz Bele krajine in Dolenjske. Članice črnomaljske skupine so pripravile nepozaben sprejem in pogostitev. Telovadili smo z otroki iz vrtca pod vodstvom dr. Grishina.Čestitamo črnomaljski skupini !!!

                                                   

Več fotografij v fotogaleriji.

———————————————————————————————————————————————————

SPONZORJI

Namenite del dohodnine Društvu Šola zdravja

Društo Šola Zdravja, je na seznamu upravičencev do donacij iz dohodnine za leto 2016. Zavezance za dohodnino, ki se še niste odločili, kateri nevladni organizaciji boste namenili del od odmere dohodnine, vabimo, da z vašo pomočjo podprete delovanje našega zavoda. Denar, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, lahko namenite za naše aktivnosti, ki so neprofitno naravnane.