Skupina DOMŽALE – IHAN, oktober 2009

//Skupina DOMŽALE – IHAN, oktober 2009

Skupina DOMŽALE – IHAN, oktober 2009

Skupina Ihan se je ustanovila oktobra 2009.

Kje telovadimo: 
Na rokometnem igrišču poleg nogometnega

Kdaj: 07:30 – 08:00

Kontaktna oseba 1: MARIJA
tel: 041/694204

Kontaktna oseba 2: NUŠA
tel: 031/505932

Program sofinancira občina Domžale

in

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

KS Ihan aktivno sodeluje pri delovanju skupine Ihan.

 

OBVESTILA:

2018
_________________________________________________________________________________________________________

ARHIV OBJAV SKUPINE IHAN:

2016
_________________________________________________________________________________________________________

Napovednik za predavanja
_________________________________________________________________________________________________________14. 12. 2016 – Obiskali so nas Marjan Bolhar, Matej Opara in Anže Merič-Krnc. Imeli smo zanimivo in zabavno vadbo. Podučili smo se o osnovah samoobrambe in kako pravilno padamo.

Foto: Zdenka Katkič

Več slik na voljo TUKAJ.junij 2016 – skupina Ihana v Planici
Telovadke skupine Šole zdravja iz Ihana smo se v deževnem jutru v mesecu juniju podale na izlet na Gorenjsko. Že v Mojstrani, ker smo ogledali Planinski muzej so nas pričakali sončni žarki, ki pa so nas spremljali vse do odhoda iz Gorenjske v večernih urah. Po ogledu muzeja smo pot nadaljevali proti največjemu slovenskemu športnemu centru v Planici. Ob ogledu skakalnic smo imeli priložnost videti naše skakalke, ki so opravljale trening skokov. Veličasten pogled skakalnice tako iz nižinske kot višinske točke je ostal nepozaben spomin.

TUKAJ si lahko ogledate celotno besedilo.


Januar 2016 – NOVOLETNI POZDRAV SKUPINE ŠOLE ZDRAVJA IZ IHANA

Novo leto je minilo, a nam nove naloge naložilo.

A ker smo za preteklo leto malo v zamudi, vam sporočamo, da smo v Novo leto vstopili igrivi, gibljivi, nasmejani in sproščeni in kar je najvažnejše zdravi. Ja, zdravi, saj se nas kljub zimi, vsako jutro v Športnem parku Ihan zbere večje število telovadk.

V letu 2015 smo poleg redne jutranje telovadbe imeli kar nekaj skupnih druženj, ki povezujejo ihansko skupino. Pričeli smo s praznovanjem pusta, nadaljevali s skupnim kosilom ob Dnevu žena, se udeležili nepozabnega izleta po Primorski, v mesecu oktobru praznovali 6. obletnico telovadbe v Ihanu. Nismo pa pozabili praznovanja Novega leta. Zbrali smo se v gostilni Mngan v Prelogu. Naše aktivnosti, dobro dela in pridnost sta v mesecu decembru nagradila tako Miklavž kot Dedek Mraz. Pri realizaciji vseh aktivnosti, so nam pomagali naši zvesti sponzorji.

Aktivnosti se bodo nadaljevale v letu 2016, saj imamo še kar nekaj idej, za katere pa še ni čas, da jih razkrijemo.

Naj bo leto 2016, leto pozitivnih presenečenj.

________________________________________________________________________________________

V sredo 19. novembra 2014 ob 16. uri vabljeni na OŠ Domžale na praktično – pogovorno delavnico “Zdravje in osebno zadovoljstvo v vseh življenjskih obdobjih”. Delavnico vodijo strokovnjaki z Inštituta za osebni razvoj C.A.R.
Predavanje sofinancira občina Domžale.

————————————————————————————————————————–
V sredo 12. novembra 2014 ob 16. uri vabljeni v OŠ Domžale na praktično delavnico uporabe magnetnih palčk. Vodila bo Ema Perkovič, podpredsednica društva Šola zdravja. Naučili se bomo kako uporabljati magnetne palčke; kako si lahko lajšamo bolečine; kako lahko odpraviti vzroke bolečin in kako si lahko pomagati, če dovolj poznamo svoje telo.
Predavanje sofinancira občina Domžale.

———————————————————————————————————————————————
– V četrtek, 23. oktobra 2014 ob 16h bo strokovna sodelavka društva HOSPIC Tatjana Horvat, dipl.med.sestra predstavila društvo Hospic. Predstavitev bo v O.Š. Domžale (Bistriška 19). V nadaljevanju bo pogovorna delavnica “MOJE ZDRAVJE VČERAJ IN DANES” (pred 6-imi leti), ki jo bo vodila Neda Galijaš.
Več o tem …
Predavanje sofinancira občina Domžale.

———————————————————————————————————————————————-
– V sredo, 22. oktobra 2014 ob 17h bo v Domu Krajevne skupnosti Ihan, Breznikova 56, pogovorna delavnica »MOJE ZDRAVJE VČERAJ IN DANES” (pred 5 leti in danes). Delavnico, ki traja 90 minut vodi:
Marija ĐukićVeč o tem …
Predavanje sofinancira občina Domžale

——————————————————————————————————————————————————
V ponedeljek, 29. septembra 2014 bo Slovenska filantropija izvedla delavnico usposabljanja “Za prostovoljce“. Delavnica bo ob 16. uri v Osnovni šoli Domžale, traja pa 180 minut. Usposabljanje vodijo strokovni sodelavci Slovenske filantropije. Več o tem …
Predavanje sofinancira občina Domžale.
——————————————————————————————————————————————————

2. obletnica skupine Ihan.

——————————————————————————————————————————————————-

Še nekaj slik si lahko ogledate v fotogaleriji.

——————————————————————————————————————————————————-

ZAHVALA za sodelovanje na prireditvi “Veter v laseh 2013”

Športna unija Slovenije se vsem javno zahvaljuje za sodelovanje na prireditvi “Veter v laseh 2013” (9.oktobra 2013) s katero upajo, da bo zapihal nov veter v številnih slovenskih mestih in širil slogan: “S športom do zabave brez alkohola“.
Več v Fotogaleriji.
——————————————————————————————————————————————————–

SPONZORJI

Namenite del dohodnine Društvu Šola zdravja

Društvo Šola zdravja je na seznamu upravičencev do donacij iz dohodnine za preteklo leto. Zavezance za dohodnino, ki se še niste odločili, kateri nevladni organizaciji boste namenili del od odmere dohodnine, vabimo, da z vašo pomočjo podprete delovanje našega društva. Denar, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, lahko namenite za naše aktivnosti, ki so neprofitno naravnane.