V ponedeljek, 18. marca 2013 je začela telovaditi še ena ljubljanska skupina – Vrhovci.

Kje telovadijo: na igrišču OŠ Vrhovci

Kdaj: dobimo se od ponedeljka do petka ob 7.30. (ob sobotah, nedeljah in praznikih zaenkrat NE telovadimo)

Kontakt:
e-mail: drustvo.sola.zdravja@gmail.com
tel.: 0599/32066

OBVESTILA:

ARHIV OBJAV:

2019

____________________________________________________________________________________________________________

27. 9. 2019 – Člani skupine Vrhovci smo danes očistili okolico našega vadbenega prostora. Upamo, da bo zdržalo do prihoda šolarjev naslednji teden.


Nekaj zabavnih iz Vrhovcev, ki jih zaradi prostorske stiske nismo uspeli umestiti v časopis DŠZ, št. 4:

Naš Jože (80 +) Je ugotovil, da vaja masiranja in tapkanja ni dobra , ker mora masirati in tapkati sam sebe. Veliko rajši bi malo pomasiral in potapkal našo Helenco, ki mu je še posebno všeč.

Ančka (75+) na koncu uspešne vadbe rada veselo in lepo zavriska.A je bila že deležna kritike drugih, češ , da znajo tudi oni vriskati. Ker pa je Ančka še vedno najboljša vriskačica, ima dovoljenje vseh naših članov, da lahko vedno zavriska.

Kadar močno dežuje se ponavadi znajdemo v kolesarnici naše šole, kjer je zelo tesno. Skozi okna nas opazujejo in posnemajo otroci, največkrat prvošolci. Ugotovili smo, da smo jim kar dober zgled. Začeli so nas pozdravljati, se nam smejijo, nekateri od njih pa nas znajo že kar dobro posnemati.

Kar dva dni sta manjkala Alenka in njen Marjan,ki sicer prihajata res vsak dan.Vsi smo se čudili, le kaj se jima je zgodilo. Pa smo le zvedeli, da sta se izgubila v gosti megli v Trstu. Še dobro, da imata tam sorodnike, ki so jima pokazali pot nazaj v Slovenijo.

Zapisala: Jožica Barbič


Telovadba skupine September 2015
______________________________________________________________________________________

Foto galerija:23.3.2015  utrinek iz praznovanja 2.rojstnega dne

SPONZORJI

Namenite del dohodnine Šoli Zdravja

Društo Šola Zdravja, je na seznamu upravičencev do donacij iz dohodnine za leto 2016. Zavezance za dohodnino, ki se še niste odločili, kateri nevladni organizaciji boste namenili del od odmere dohodnine, vabimo, da z vašo pomočjo podprete delovanje našega zavoda. Denar, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, lahko namenite za naše aktivnosti, ki so neprofitno naravnane.