Skupina PODZEMELJ, 1. 8. 2016

//Skupina PODZEMELJ, 1. 8. 2016

Kje se dobimo: v kampu Podzemelj ob Kolpi

Kdaj
:

Kontakt
:
e-mail: drustvo.sola.zdravja@gmail.com
Telefon: 0599/32066

 

OBVESTILA:


Srečanje belokranjskih skupin DŠZ na Dan sosedov – Semič, 5. 6. 2019

Sredino (5. junij 2019) srečanje belokranjskih skupin DŠZ v počastitev EU dneva sosedov je tokrat uspelo. Zaradi dežja se je prestavljen datum na teden pozneje izkazal kot dobra poteza, saj so Belokranjci tokrat preživeli lepo [...]

Srečanje belokranjskih skupin DŠZ na 3. EU Dan sosedov v Semiču, 5. 6. 2019

Leto se je hitro obrnilo in pred nami je praznovanje evropskega dneva sosedov, ki je vedno zadnji majski torek, letos pa 5. junija 2019. Tako kot prejšnji dve leti ste tudi letos vabljeni člani vseh [...]

ARHIV OBJAV SKUPINE PODZEMELJ:

2017


17. 1. 2017 – Imam prečudovitega moža. Je pohleven, dobrodušen, rdečeličen možakar. Resnično zelo priden. Ne rabim mu peglat srajc in pripravljat gat in majic. Pa še čisto nič mi ne sitnari, ko grem na telovadbo šole zdravja. Takega se res splača imet!Ampak drage dame, če si stvarno želite takšnega, si ga boste pač morale narediti same!

Lep pozdrav, Milena Pavlovič

P.S.: Moža si je naredila naša članica Iva Brodarič


1. 8. 2016 – je pričela delovati že tretja skupina, ki sem jo ustanovila in  jo še vodim, dokler ostale kolegice ne osvojijo znanja, ki ga potrebujejo za vodenje.

Med himnami boste našli našo pesem, ki jo vsako jutro z navdušenjem zapojemo. Naša pesem pove veliko o našem kraju in samozavesti kolegic, ki pridejo že dobre volje na jutranjo telovadbo.

Lep pozdrav. Milena Pavlovič, ŠZ Metlika


2. 8. 2016 – Zopet lepa novica. Uspelo nam je organizirati telovadbo “1000 gibov ” tudi v Podzemlju. To je že tretja skupina v občini Metlika in 9 skupina DŠZ v Beli krajini. Poleg skupine ŠZ Metlika pridno vadijo v skupini na Suhorju in od 01. avgusta v čudovitem turističnem kraju z najlepšim kampom ob Kolpi, to je kraj Podzemelj.
več v RA Odeon

SPONZORJI

Namenite del dohodnine Šoli Zdravja

Društo Šola Zdravja, je na seznamu upravičencev do donacij iz dohodnine za leto 2016. Zavezance za dohodnino, ki se še niste odločili, kateri nevladni organizaciji boste namenili del od odmere dohodnine, vabimo, da z vašo pomočjo podprete delovanje našega zavoda. Denar, ki bi sicer ostal v državnem proračunu, lahko namenite za naše aktivnosti, ki so neprofitno naravnane.