ČASOPIS ŠOLA ZDRAVJA

št. 8. / marec 2020

Tukaj lahko pogledate našo novo številko časopisa in članke, (skrajšane ali neobjavljene) ter strokovni članki (neobjavljeni ali skrajšano objavljeni). Drugače, časopis v tiskani obliki boste dobili na občnem zboru, izobraževanjih, predavanjih, srečanjih in na sedežu društva, po pošti pa ga ne pošiljamo.

Č L A N K I

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

ČASOPIS ŠOLA ZDRAVJA

št. 7. / marec 2019

Tukaj lahko pogledate članke, ki jih nismo uspeli objaviti v najnovejši številki našega časopisa. Drugače, časopis lahko dobite na izobraževanjih, predavanjih, srečanjih in na sedežu društva, po pošti pa ga ne pošiljamo.

Č L A N K I

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

št. 6. / marec 2018

Tukaj lahko pogledate članke, ki jih nismo uspeli objaviti v 6. številki našega časopisa Lahko ga dobite na Občnem zboru, izobraževanjih, predavanjih, srečanjih in na sedežu društva, po pošti pa ga ne pošiljamo.

Č L A N K I o dogajanjih v letu 2017

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

št. 5. / marec 2017 

Tukaj lahko pogledate najnovejšo številko našega časopisa Lahko ga dobite na Občnem zboru, izobraževanjih, predavanjih, srečanjih in na sedežu društva, po pošti pa ga ne bomo pošiljali.

ČLANKE, ki jih nismo uspeli spraviti v tekočo številko dobite tukaj:
– Neobjavljeni članki 1
– Neobjavljeni članki 2
– Neobjavljeni članki 3

V 5. številki časopisa je bila objavljena pesem IDEJA, katere avtor je Franc Pirc – Frenk, vodja skupine Portorož – Meduza. Pri redakciji je nehote izostala objava avtorjevega imena, za kar se mu iskreno opravičujemo. Pesem z navedbo avtorjevega imena zato objavljamo tudi na spletni strani časopisa DŠZ.

Časopisa NE bomo pošiljali po pošti, ker je predraga poštnina.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

št. 4. / marec 2016

Neobjavljeni članki v 4. številki so na ogled TUKAJ

Cenik in velikost oglasov za časopis dobite tukaj.

Časopis je brezplačen!

– izid 4. številke – 10.05.2016

– izid 3. številke – 28.02.2015

– izid 2. številke – 20.02.2014

– izid 1. številke – 28.02.2013

PROJEKT PODPIRAJO

Ministrstvo za zdravje je sprejelo sklep, da bo v okviru javnega razpisa za sofinanciranje programov na področju prehrane in telesne dejavnosti, finančno podprlo Društvo Šola zdravja za leta 2017, 2018 in 2019.

Namenite del dohodnine Društvu Šola zdravja

Društvo Šola zdravja je na seznamu upravičencev do donacij iz dohodnine. Zavezance za dohodnino obveščamo, da za odločitev, kateri nevladni organizaciji boste namenili svoj 0,5 % delež od odmere dohodnine, imate čas do konca leta. Z vašo pomočjo boste podprli delovanje našega društva, ki dela v javnem interesu na področju športa. Hvala!