Gostilna Dela Domžale

 

 

POLNA ŽLICA ZDRAVEGA OBROKA ZA STAREJŠE

Aprila bo v Gostilni dela v Domžalah potekal nov pilotni projekt POLNA ŽLICA, kjer se boste lahko starejši nad 60. let družili ob toplem, polnovrednem obroku. Projekt nastaja v sodelovanju Gostilne dela Domžale in društva Šola zdravja.

POLNA ŽLICA bo napolnjena vsak delovnik (od ponedeljka do petka), v času kosila med 11. in 13.00 uro. Starejšim bo na voljo zdrav in hranilen obrok.

Obiskovalci boste kulinarične okuse lahko obogatili tudi z dobro družbo, novimi poznanstvi, klepeti, oziroma »ljubeznijo, ki bo šla skozi želodec«, saj si ob polni žlici kosila pobudniki projekta (Gostilna dela Domžale in društvo Šola zdravja) želimo spodbuditi tudi druženje med starejšimi.

S tovrstnim projektom pa želimo spodbuditi starejše tudi k zdravemu prehranjevanju. Veliko tistih, ki živijo sami v svojem gospodinjstvu, zase ne pripravljajo vsakodnevnih zdravih, polnovrednih in toplih obrokov. Nekateri pa si teh ne morejo privoščiti. S POLNO ŽLICO upamo, da bomo to lahko spremenili in nahranili čim več starejših, ki se bodo ne le okrepčali, ampak tudi zapolnili svoj čas kosila ob dobri družbi.

POLNO ŽLICO v Gostilni dela Domžale prvič napolnimo 4. aprila ob 11. uri.

Vljudno vabljeni!