Ljubljana – Trnovski Pristan – Arhiv objav

2019

______________________________________________________________________________________________________________

15. 3. 2019 – Po jutru se dan pozna in vztrajnost nam nekaj da, imamo odprto srce in radost ter veselje, kar nas druži pri jutranji telovadbi Društva šola zdravja že 4 leta.

Leta bežijo in vsako je nekaj posebnega. Nekatera so toplejša, druga so hladnejša. Določena so bolj uspešna od drugih. V nekaterih nas čakajo večje preizkušnje, v drugih manjše, skupno vsem pa je, da so vsa unikatna in neponovljiva ter, da po vsakem pride novo, kjer nas čakajo novi izzivi, hkrati pa tudi novi nepozabni in čarobni trenutki. Trenutki v skupini, ki je praznovala  4 leta delovanja, so enkratni in nepozabni, druži nas telovadba ,prijeten klepet in tudi kakšna šala na račun nas ali koga iz okolice. Danes je bilo veliko nasmejanih obrazov in razigranih oseb, ki so se z veseljem spominjali prvih začetkov naše skupine. Vztrajamo , ker nam to prinaša zdravje in vitalnost, vztrajamo ker nam telovadba razvedri telo in duha, vztrajamo, ker nam to prinaša gibljivost in mladost.

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 ROJSTNI DAN!

Zapisala Marija Miklič

_______________________________________________________________________________________________________________

2018
_____________________________________________________________________________________

24. 4. 2018 – Tretja letnica obstoja! Lepo smo se imeli, kar je vidno iz fotografij, ki jih je posnela Ljuba.

_____________________________________________________________________________________

2016
_____________________________________________________________________________________

20. december 2016 – Člani skupine Trnovski pristan so se zbrali, da so skupaj nazdravili prihajajočemu letu 2017.

Foto: Ljuba Laharnar


november 2016 – Jesen je prišla po tiho, se zarezala v naše misli in dejanja. Mrzla jutra, topli dnevi, hladne noči in veliko dežja so spremljevalci jeseni. Narava je zasijala v vseh možnih barvah, listje je ustvarilo svojo prečudovito mavrično paleto. Jesen še zadnjič zažari in oslabljeni sončni žarki božajo naše obraze, ko vse zadihani izvajamo jutranjo telovadbo. Narava se pripravlja na počitek mi pa z aktivnostjo nabiramo odpornost za zimske dni.Besedilo: Marija Miklič


14. 3. 2016 – 1. obletnica skupine

Skupina Trnovski pristan je 14.03.2016 praznovala svojo 1. obletnico delovanja. Posredovali so nam nekaj utrinkov s telovadbe in druženja ob praznovanju. Ga. Ljuba Laharnar se vsem udeležencem zahvaljuje za udeležbo in vas vabi, da se skupini pridružite.

  

_____________________________________________________________________________________

2015


22. 9. 2015 – Ulični festival na naši Eiprovi ulici v Ljubljani
Danes, se spet izkazale članice skupine Trnovski pristan,saj nas je bilo največ predstavnic Šole zdravja na uličnem festivalu v okviru Evropskga tedna mobilnosti na naši lepi, zeleni Eiprovi ulici.
Seveda, saj smo bile med svojimi sosedi v Trnovski fari in kmalu bo dostopna le za sprehajalce in kolesarje.
Super !!!

FOTO:
Ljuba

Fotogalerija
_____________________________________________________________________
Vsi smo lahko ponosni, ker vsako jutro veliko naredimo za naše zdravje in nas je od ustanovitve skupine letos (2015) na Gregorijevo vedno več v Trnovski fari.

fotogalerija

_____________________________________________________________________________________

Marija Miklič in LJuba Laharnar, sta na izletu, v drugi družbi in drugem okolju ob morju promovirali Šolo zdravja in našo vse bolj uspešno in številčnejšo skupino Trnovski pristan,ki se je “rodila” 13.3.2015.
Potnice, s katerimi sva potovali, so se nama v velikem številu zjutraj pridružile na božanski peščeni plaži v Baški, Krk.

Foto
Ljuba Laharnar

fotogalerija