1% dohodnine – donacija, ki vas nič ne stane

Spoštovana podpornica in podpornik Društva Šola zdravja!                                                                                                         

Zdravje je naša največja vrednota. Tega se zavedamo, a velikokrat žal prepozno. Ravno v času pandemije Covid-19 se je izkazalo, kako ranljiv je človek na tem področju. Izkazalo se je, da je veliko obolelih za to boleznijo tudi zaradi slabe imunitete, ker velika večina vseh nas premalo poskrbi za svoje zdravje, kamor sodi tudi vsakodnevna telesna aktivnost. Poleg službe imamo še toliko dodatnih popoldanskih aktivnosti doma in v krogu svoje družine, da si preprosto ne utegnemo vzeti 30 minut zase in za svoje zdravje. Glejmo z drugačne perspektive, saj je vsakodnevno in redno gibanje najboljša dolgoročna naložba v naše zdravje, naše počutje in naše zadovoljstvo.

Zato vas vabimo, da se nam, na svojem delovnem mestu ali doma, pridružite pri brezplačni jutranji vadbi Društva Šola zdravja in vajah za mišično moč, ki jih izvajamo preko spletne povezave na naši spletni strani  https://solazdravja.com/wordpress/.

Povezava na ZOOM jutranjo vadbo, vsak delovni dan ob 8. uri do preklica:

Povezava je vsak dan ista: https://us02web.zoom.us/j/83671090202?pwd=NXl2RVI2ajJ5OGRTMkJ5eFVJUitwQT09

Zato vas vabimo, da vi in vaši bližnji, ki so še delovno aktivni (zaposleni), s svojo donacijo 1% dohodnine podprete naše delovanje. Postopek je enostaven:

(DRUŠTVO ŠOLA ZDRAVJA ima davčno številko 94506019).

Hvala za vaše sodelovanje in ostanimo zdravi!

Društvo Šola zdravja

    Zdenka Katkič

predsednica društva

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki