TESTIRANJE TELESNE PRIPRAVLJENOSTI

Pozdravljeni člani in članice ljubljanskih skupin!

POVABLJENI STE K SODELOVANJU

Športna Unija Slovenije (izvajalec projekta) vam ponuja TESTIRANJE TELESNE PRIPRAVLJENOSTI z imenom European fitness badge. 

Gre za zabaven in dinamičen test lažje zahtevnosti, sestavljen iz 7. vaj, ki pokrivajo različna področja posameznika, kot so vzdržljivost, moč, gibljivost itd… Poleg vaj se izmeri še nekaj podatkov (višina, teža itd…) in izpolni kratki anketni vprašalnik. Testiranje bodo opravili na vaših redni lokacijah, kjer vsak dan vadite.

Meritelj ali dva (odvisno od velikosti skupine) bo po predhodnem dogovoru z vodjo skupine prispel/la na dogovorjeno lokacijo, s seboj prinesel vse ustrezne pripomočke in pripravila lokacijo. Testiranje bi se izvedlo po opravljeni Jutranji telovadbi, saj boste bili na ta način udeleženci že ogreti. Testiranje traja približno eno uro časa, je pa čas odvisen tudi od velikosti skupine. Če je kandidatov več kot recimo 10, lahko testiranje traja tudi uro in pol. Vsi udeleženci bodo naknadno, nekaj dni po testiranju, po elektronski pošti prejeli certifikat  z rezultati testa. Rezultati jim bodo podali povratno informacijo o njihovi telesni pripravljenosti, pomembno pa je predvsem to, da so primerljivi tudi z drugimi merjenci glede na spol in starost. Pošlje se jih kar vodji skupine (ponavadi najlažje) ali pa individualno. Po dogovoru se lahko dogovorimo tudi za kakšno drugo obliko priskrbe rezultatov.

Meritelj, ki je iz lokalnega okolja, kjer zainteresirana skupina telovadi, bo pravočasno kontaktiral vodjo skupine in se z njim dogovoril vse potrebno, tudi o terminu izvedbe in potrebnih pripomočkih.

Iz izkušenj lahko povemo, da je omenjeno testiranje večini predstavljalo neko pozitivno, zabavno in koristno izkušnjo in verjamemo, da udeležencem ne bo žal, če se zanj odločijo… Je tudi motivacija za nadaljno vadbo. Saj običajno naši člani dosegajo dobre rezultate, boljše kot občutno mlajše osebe.

K sodelovanju ste vabljene skupine iz občin:
– Črenšovci

– Celje

– Velenje

– Ptuj (opcijsko)

– Ljutomer (opcijsko)

– Odranci

– Prebold

– Hoče – Slivnica

Če se boste odločili za sodelovanje, prosim kontaktirajte organizatorja:

Žiga Sodržnik 

T: 051 437 433 | E: ziga.sodrznik@sportna-unija.

Žiga Sodržnik

Sekretar za področje regijske koordinacije in operativnega izvajanja programov

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki