Vabilo na dogodke projekta Kako si?

Pozdravljeni!

Člani izobraževalnega projekta Kako si?, ki poteka pod okriljem Društva študentov psihologije Slovenije, že 15. leto zapored ob Svetovnem dnevu duševnega zdravja (10. oktober) organiziramo raznovrstne dogodke, ki so namenjeni ozaveščanju javnosti o pomenu duševnega zdravja.

Letos se bodo s tem namenom med 6. in 16. oktobrom 2022 v Ljubljani zvrstila predavanja, okrogle mize, delavnice in drugi dogodki na temo povezanosti duševnega in telesnega zdravja. Glavni namen letošnjega projekta je ozaveščati o pomenu skrbi tako za duševno kot telesno zdravje, zdravem načinu življenja in sprejemanju samega sebe. V okviru programa bomo predstavili tudi določene aktivnosti, ki zajemajo oba vidika zdravja ter pripomorejo k večjemu blagostanju posameznika.
V petek, 7. oktobra, se bo odvijala tudi spletna okrogla miza o zdravstveni psihologiji, ki bo potekala preko platforme Zoom, tako da bo dogodek zlahka dostopen vsem zainteresiranim.

Vsi dogodki s strokovno vsebino so za obiskovalce brezplačni.

Prirejamo tudi dobrodelni pohod na Rožnik, ki se bo odvijal 8. oktobra 2022.

Link do krovnega dogodka s programom: Kako si? Usklajeno z duhom in telesom. | Facebook

Link do dobrodelnega pohoda: Dobrodelni pohod na Rožnik | Facebook

Klikni za Program projekta.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za pomoč pri ozaveščanju javnosti o našem projektu in posledično o pomembnosti duševnega zdravja.

Člani projekta Kako si? vas lepo pozdravljamo.

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki