Regijski posvet – Maribor

Regijski posvet – Maribor
V soboto, 22. 04. 2023 je bil v dvorani Razvanje še zadnji, 18. regijski posvet v Sloveniji društva Šola zdravja, kot sta povedali Zdenka & Zdenka stara in nova predsednica društva.
Predstavila se je nova predsednica društva kateri želimo uspešno in plodno nadaljevanje dela, z ne preveč težavami. Z roko v roki z vodji, ostalimi člani in sodelavci društva, da še naprej pletemo to res skorajda neverjetno zgodbo jutranje “vadbe 1000 gibov” dr. Grishina po celi Sloveniji, ki združuje starejše in jim je v veliko pomoč pri gibanju in ohranjanju zdravja. Zelo pomemben je predvsem mentalno socialni moment, ki ni zanemarljiv, da se povežejo, družijo, medsebojno pomagajo in začutijo, da so še vedno potrebni in del družbe.
Obe Zdenki sta tudi lepo predstavili kaj je naše društvo, njihovo delovanje in financiranje, težave in naloge društva, kako priti do financ in zakaj so potrebne.

Zdenka Kavčič je posebej predstavila pomen in projekt Dihamo z naravo, ki je pomemben segment društva, saj samo jutranja vadba kot produkt ne zadovolji sponzorjev in financerjev. Na koncu smo se zunaj pod vodstvom Zdenke povezali z naravo, nadihali in umirili.
Lepo prikazano in razloženo, razumno za vse prisotne, ki jih je bilo danes kljub soboti in lepemu dnevu kar veliko.
Zahvaljujemo pa se tudi Minki in njeni skupini za kavico in pogostitev.

Upam, da boste prisotni vodje in člani slišano prenesli v svoje skupine, da bo trud in delo vodstva društva, kot tudi nas vodij prostovoljcev in vseh, ki pripomorejo k delovanju bolj razumljivo.

Erika Rajšp, vodja podružnice MB in okolica

 

GALERIJA:

 

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki