Veseli dan prostovoljstva 2024, Ljubljana

23maj13:0017:00Veseli dan prostovoljstva 2024, Ljubljana

Podrobnosti o dogodku

Veseli dan prostovoljstva bo potekal v četrtek, 23. 5. 2024 med 13. in 17. uro. Letos pričakujejo okoli 80 organizacij, zato je zanimivo za vse, za obiskovalce kot tudi razstavljalce, saj se lahko sprehodimo naokoli in spoznamo druge prostovoljce ter delo drugih organizacij. Na dogodku bomo izvedli dodatne aktivnosti (animacije), s katerimi bomo privabili še več obiskovalcev.

Za Veseli dan prostovoljstva nam je organizator Slovenska filantropija ustvarili Facebook dogodek, ki ga lahko delite na vaših straneh ter povabite nanj osebe, ki vam sledijo.

#Veselidanprostovoljstva

Slovenska filantropija se že več kot 30 let aktivno odziva na družbene probleme, spodbuja in razvija prostovoljstvo ter medgeneracijsko sodelovanje, deluje na področju migracij, pomaga ogroženim in je glasna zagovornica človekovih pravic.

Slovene Philanthropy has been responding actively to social problems for more than 30 years, encouraging and developing volunteer work and intergenerational cooperation, acting in the area of migration, helping the vulnerable and is a vocal advocate for human rights.

Več

Čas

(četrtek) 13:00 - 17:00(GMT+00:00)