Sodelovanje na Evropskem tednu mobilnosti – Logatec, 17. 9. 2018

V Evropskem tednu mobilnosti bomo sodelovali na večih dogodkih. En med njimi je v občini LOGATEC, kjer smo že zmenjeni za termin 17. september ob 10. uri. Več lahko pogledate tukaj. Vabljeni!
Letošnji Evropski teden mobilnosti, ki že tradicionalno poteka od 16. do 22. septembra, bo posvečen predvsem starejšim. Letošnji slogan bo »Združuj in učinkovito potuj«. Veliko občin iz številnih slovenskih regij bo v tem tednu organiziralo delavnice »Ostanimo mobilni« ter druge spremljajoče aktivnosti, s katerimi naj bi prispevali k večji ozaveščenosti o pomenu trajnostne mobilnosti med starejšimi. Predstavljene bodo drugačne rešitve pri prevozu in organizaciji dnevnih poti ter koristi hoje za zdravje in dobro počutje, kot tudi socialne, ekonomske in okoljske prednosti pešačenja, kolesarjenja in uporabe javnega prevoza.

Društvo Šola zdravja se bo tudi pridružilo letošnji nacionalni akciji ozaveščanja o pomenu trajnostne mobilnosti med starejšimi, ki jo je pripravila Medresorska delovna skupina za trajnostno mobilnost. Predstavili smo se na skupnem sestanku. Zaenkrat se dogovarjamo za sodelovanje na Evropskem tednu mobilnostu v Logatcu, Kočevju in Velenju. Odzvali se bomo povsod kamor nas povabijo.

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki