Dravske vile in Povodni mož vabijo na pustno povorko! – 2. 3. 2019

Pustna povorka bo v Dupleku  02. marca 2019.

Zbirališče ob 13.00 uri na obračališču avtobusa št. 16, takoj za Dupleškim mostom čez DRAVO (ne zamenjati z mostom čez kanal!!!)

Dravske vile in Povodni moži vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite, saj bi tako v čim večjem številu predstavljali skupino Šole zdravja.

Nobenih posebnih stroškov z opremo, bomo kar ORANŽNI. Sami smo se dogovorili, da imamo črne hlače, nato oranžni gornji del, spodaj se še po potrebi, glede na vreme, toplo oblečemo. Ženske bomo imele na glavi lasulje in oranžni trak (ali kupljen v društvu ali smo si ga same napletle). Večina jih bo imela le velika sončna očala, jaz bom pa “moški” in morda še katera druga tudi, in bom imela nos z očali in z brki.

Po poti lahko malo potelovadimo, na začetku odhoda povorke, ko nas predstavijo po mikrofonu, pa bi zapeli vsi skupaj : Ljubim sonce, kako lepo….

Pot do Sp. Dupleka je dolga cca 2 km, gre se počasi. Če kdo ne more hoditi, priskrbimo prevoz. Prav tako bomo priskrbeli prevoz nazaj do parkirišča, končne postaje avtobusa 16 v Zg. Dupleku. Če pa tam ne bo dovolj prostora za parkiranje, pa boste parkirali pri meni doma, tj. le kakšnih 100 m od avtobusne postaje.

Vljudno vabljeni v čim večjem številu. Na koncu poti nas čaka klobasa in čaj/kuhano vino!!, kar naj bi bil dober “korenček” za prihod v Duplek.

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki