Pridružili se bomo javnemu dogodku EkoReka ob Kamniški Bistrici, 25.05.2019

EkoReka – ReViVoDaN vabi, da se jim v soboto 25. maja med 9:00 in 18:00 pridružimo na javnem dogodku EkoReka na Viru ob reki Kamniška Bistrica (Hubadova 14, 1230 Domžale, pri Baru Bernardi). Projekt EVREKA poteka v okviru razpisa LAS Za mesto in Vas, financira pa ga Evropski sklad za regionalni razvoj.

Dogodek bodo popestrile številne aktivnosti kot so jutranja športna vadba, okrogle mize in številne igre za otroke in starejše, naravoslovne delavnice ter druge naravoslovne aktivnosti. Pri Baru Bernardi bo ob 10:30 predstavitev izobraževalnih animacij in projektov, okrogla miza na temo trenutnega in prihodnjega ekološkega stanja Kamniške Bistrice, izvedli bodo več vodenih ogledov ob Kamniški Bistrici, kjer bodo najmlajši raziskovalci pod vodstvom mentorjev pokazali in predstavili številne zanimivosti (ob)rečnih prebivalcev reke.

Ves čas dogajanja napovedujejo zanimive izobraževalne igre in aktivnosti, ki jih bodo pripravila različna društva in organizacije med njimi tudi Društvo Šola zdravja.

Ob 7.30 bo potekala jutranja telovadba 1000 gibov v športnem parku VIR pri Domžalah.
 
Dogodek je brezplačen (http://www.evreka.si/EkoReka.html). Prisrčno vabljeni!

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki