Vabilo na prireditev Razgibajmo Ljubljano, 11. 9. 2019

V A B I L O 

Bliža se september in vse naše misli posvečamo našemu srečanju in skupni telovadbi v središču Ljubljane. Vsako leto sodelujemo pri projektih Razgibajmo Ljubljano in tudi letos smo dobili možnost, da imamo sami svoj dan s svojo predstavitvijo društva in telovadbe v središču Ljubljane.

Telovadili bomo 11.septembra 2019 ob 11. uri v parku ZVEZDA (pri Kongresnem trgu) pod krošnjami dreves.

Po telovadbi se druženje lahko nadaljuje z vožnjo po Ljubljanici, kolesarji se bodo popeljali po Barju pod vodstvom Pike Trpin, naše urednice časopisa, pohodniki in sprehajalci bodo odšli peš na Ljubljanski grad.

Lanskoletno dobro obiskano skupno telovadbo smo letos razširili tudi za telovadce iz občin blizu Ljubljane in jih z veseljem pričakujemo in snidenje z njimi nam bo prijetno. Vabljeni tudi člani in telovadci iz drugih slovenskih občin (Ig, Želimlje, Grosuplje, Ivančna gorica, Medvode…).

Ne pozabite ORANŽNE majice, kolesarsko opremo in veliko dobre volje. V lanskem letu je naša telovadba pritegnila mnoge turiste, ki so se nam z veseljem pridružili, zato vabim, da seboj pripeljete svoje prijatelje, da se nam pridružijo.

Ekipa projekta RAZGIBAJMO LJUBLJANO nam omogoča, da lahko v Ljubljani predstavimo našo vsakodnevno rekreacijo, katera nas  zdravi, navdihuje in združuje.

 

Program dneva

telovadba ob 11 uri v parku Zvezda

vožnja z ladjico po Ljubljanici odhod od 12,30 do 13 ure  (panoramska ladjica)

vožnja z ladjico REČNI PIRATI – panoramska vožnja za Šolo zdravja odhod od 12,30 do 13 ure

kolesarji se odpeljejo takoj po telovadbi oz. po dogovoru

pohodniki se odpravijo na Ljubljanski grad

Panoramska plovba po Ljubljanici traja eno uro z ogledom centra Ljubljane, prelepimi mostovi in del Barja. Odločimo se lahko tudi za kosilo na ladjici.

Istega dne bo potekal tudi FESTIVAL LUPA (Nevladnih organizacij) med 10. in 18. uro na Prešernovem trgu, Stritarjevi ulici in Mestnem trgu. Na ogled veliko stojnic in aktivnosti (tudi Šola zdravja bo imela svojo stojnico).

 

Prijava za ladjice:

silvica.erlih@gmail.com  ali tel.041 646 838

Za obe ladjici sprejemam prijave do zasedenosti mest. V lanskem letu je zmanjkalo prostora, zato prosim, da se odločite v najkrajšem času in  pokličete čim prej.

Z množično udeležbo bomo prikazali Ljubljani in našim podpornikom v MO Ljubljana, da se trudimo in prostovoljno prispevamo velik delež za prebivalce Ljubljane, promocijo Ljubljane in svoje zdravje. Želimo, da se nam pridružita tudi župan Zoran Janković in podžupan Dejan Crnjak.

Silvica Erlih

ŠZ vodja podružnice Ljubljana

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki