September je že tu in vse naše misli so usmerjene k skupnemu srečanju in telovadbi v središču Ljubljane.

V sredo 11. septembra se bomo do 11. ure zbrali v parku Zvezda (pri Kongresnem trgu) pod krošnjami dreves in skupaj telovadili!

Z vajami “1000 gibov” bomo prispevali svoj delež v projektu “Razgibajmo Ljubljano“.  Saj se že nekaj let udeležujemo te prireditve, kar je odlična priložnost za srečanje naših članov iz Ljubljane in okolice. Tudi letos smo prejeli povabilo, da organiziramo svoj dan, tako predstavimo naše društvo in telovadbo v središču Ljubljane.

Po telovadbi se naše druženje nadaljuje z vožnjo po Ljubljanici, kolesarjenjem po Barju (vodi Pika Trpin) in pohodom ali sprehodom na Ljubljanski grad.

Naj vas ne skrbi vremenska napoved za sredo. Morda bo malce hladneje, kot bi si želeli, dežja pa ne bo. Vse bomo izpeljali tako kot je treba. Da boste bolj mirni, vzemite s sabo kakšno palerino ali dežnik in se toplo oblecite! Saj smo znani po tem, da nam vreme ni ovira!

Lani dobro obiskano skupno telovadbo letos organiziramo tudi za sošolce iz občin blizu Ljubljane (Ig, Želimlje, Grosuplje, Ivančna gorica, Medvode…). Z veseljem jih pričakujemo in snidenje z njimi bo prijetno. Vabljeni so seveda tudi člani iz vseh drugih slovenskih občin.

Ne pozabite na ORANŽNE majice, kolesarji na kolesarsko opremo (čelada, voda) in veliko dobre volje.

Program dneva:

  • telovadba ob 11.00 uri v parku Zvezda
  • vožnja z ladjico po Ljubljanici odhod od 12.30 do 13.00 ure  (panoramska ladjica)
  • vožnja z ladjico REČNI PIRATI odhod od 12.30 do 13.00 ure
  • kolesarji se odpeljejo takoj po telovadbi oz. po dogovoru
  • pohodniki se odpravijo na Ljubljanski grad po telovadbi
  • panoramska plovba po Ljubljanici traja eno uro z ogledom centra Ljubljane, prelepimi mostovi in delom Barja. (popust za Šolo zdravja)
  • vožnja z ladjico Rečni pirati je naša stalnica in jo mnogi že poznajo po odlični hrani in prijaznem osebju. Vožnja traja približno 2,5 uri. (popust za Šolo zdravja).

Za ogled Ljubljane iz ladjice je zaradi plačila potrebna predhodna prijava. Prijave za ladjice-sprejema Silvica Erlih:  silvica.erlih @gmail.com  ali po tel.041 646 838

Za obe ladjici sprejema prijave do zasedenosti mest, zato prosimo zainteresirane, naj to sporočijo čimprej.

ŠOLA ZDRAVJA PANORAMSKA VOŽNJA

ŠOLA ZDRAVJA SEPT 2019

Istega dne bo  med 10.00 in 18. 00 uro na Prešernovem trgu, Stritarjevi ulici in Mestnem trgu potekal tudi FESTIVAL LUPA (Festival nevladnih organizacij). Na ogled bo veliko stojnic (tudi Šola zdravja bo imela svojo stojnico) in različnih aktivnosti.

Silvica Erlih
ŠZ vodja podružnice Ljubljana