Predstavili se bomo v Polhovem Gradcu, 14.11.2019

Že 7. sezona projekta “Zdravje na vsakem koraku” v športni dvorani Dobrova in osnovni šoli Polhov Gradec, prinaša delavnice, ki bodo učile, kako skrbeti zase in za druge. Občina Dobrova – Polhov Gradec od oktobra 2019 do februarja 2020 pripravlja niz delavnic na področju prehrane, okoljevarstva, vzgoje ter skrbi za ohranjanje vitalnosti našega telesa in uma. Enajst delavnice, ki bodo z izjemo zadnje delavnice potekale ob četrtkih, se bodo izmenično izvajale na Dobrovi in v Polhovem Gradcu.

V četrtek 14. novembra ob 18. uri bo v Športni dvorani Dobrova delavnica na temo Vsak trenutek je lahko nov začetek – Društvo Šola zdravja. Predstavitev bo imela predsednica društva Zdenka Katkič.

Idejni vodja in ustanovitelj Društva Šola zdravja, nevrolog Nikolay Grishin, dr. med. z vajami »1000 gibov« vsako jutro razmigava državljane. Za aktivno preživljanje prostega časa moramo poskrbeti sami, ker le tako bomo ohranjali, krepili in vzdrževali naše zdravje. Za zdravje ni potrebna intenzivna vadba, že pol ure vsakodnevne zmerne telesne dejavnosti zmanjšuje našo ogroženost za nastanek in napredovanje kroničnih bolezni.

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki