“Kako pomagati glavi, križu in nogam” – Knjižnica Bežigrad, 22. 1. 2020

V sredo 22. januarja 2020 smo v Knjižnici Bežigrad imeli predavanje dr. Grishina “Kako pomagati glavi, križu in nogam“. Prisotnih je bilo cca 112 slušateljev. Od tega je bila skoraj polovica članov Šole zdravja iz ljubljanskih skupin, pa tudi iz okoliških skupin.

Na predavanju je Nikolay Grishin predstavil svojo novo Metodo samopomoči „23+5“. Gre za popolnoma nov avtorski pristop k metodam samopomoči pri različnih bolezenskih stanjih. Dolgoletne izkušnje predavatelja v izvajanju manualnih tehnik so vedno dobrodošle in koristne. Dr. Grishin je prikazal 23 vaj, ki jih je praktično pojasnil, da so lahko vsem jasne in razumljive, za zaključek pa še pet vaj z osmicami (kroženje v obliki številke 8). Gre za preproste in enostavne vaje samopomoči za vsakogar, ki so zelo učinkovite.

Po končanem eno in pol urnem predavanju, so sledila vprašanja, ki so naše druženje z zdravnikom podaljšala za še eno uro. Sodeči po prisotnosti in sodelovanju, med in po koncu predavanja, poslušalci so bili zelo zadovoljni z izbiro teme in s predavateljem.

Tekst in foto: Neda Galijaš

 

 

 

 

 

Povezane Objave