Prireditev “Korak zase, korak za sladkorčke” prestavljena na september 2020

Korak zase, korak za sladkorčke

Dobro se z dobrim vrača – dobrodelno izobraževalni projekt za sladkorčke, otroke s sladkorno boleznijo. ki je načrtovan 17. aprila 2020, so organizatorji prestavili na 12. september 2020.

Na Čebelarski zvezi Slovenije (ČZS) smo se v sodelovanju s Pediatrično kliniko, Kliničnim oddelkom za endokrinologijo, diabetes in bolezni presnove ter Društvom za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami odločili, da v mesecu aprilu izvedemo vseslovensko dobrodelno prireditev, s katero želimo pomagati sladkorčkom.

Društvo Šola zdravja je podpisalo dogovor o sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije. Lahko se priključite delček poti…, lahko pa na koncu pri šotoru na Lukovici … in ob 16.30 uri bi naredili praktični prikaz vaj “1000 gibov”. Skratka več nas bo bolj odmevni bomo.

Imeli bodo tri trase:

1. Dobrova – Ljubljana – Lukovica (30km)

2. Trojane – Lukovica (20km)

3. Žirovnica (štart ob 2h zjutraj) – Šenčur – Zg. Brnik – Komenda – Radomlje – Lukovica.

Člani Društva Šola zdravja se lahko priključimo del poti in prehodimo vsaj nekaj kilometrov. Več podrobnih navodil bomo dobili en teden pred dogodkom.

Ob 16.30h bo zaključek in zabavna prireditev pod šotorom v Lukovici, ko bi naši člani naredili praktični prikaz vaj “1000 gibov”. Skratka, več nas bo bolj odmevni bomo.

 

Povezane Objave