Parada učenja – Kranj, 9.9.2020

Tudi letos se bo zgodila Parada učenja v Kranju, čeprav zaradi vsem znanih okoliščin, tudi mi nismo vedeli, ali bo prireditev izpeljana, ali ne.

ISKRENO VABLJENI na Slovenski trg Kranj, 9. 9. 2020 ob 9. uri.

Srčno upam, da se prireditve boste udeležili, kljub kratkemu času pred dogodkom. Poleg tega se je marsikomu zamaknilo dopustovanje prav v te dni, ali pa ima končno možnost obiskati specialista, katerega termin je bil prestavljen iz marca na september. Kakorkoli, pričakujemo vas in ste dobrodošli!

Navodila: posredujem nekaj kratkih navodil (pripenjam Navodila za partnerje PU 2020 in PU program 2020). Pomembno je, da se držimo teh navodil – nadzorovanje najverjetneje bo.

Torej: – na parado pridemo zdravi!

– na vhodu 1 ali 2 dobite maske, z masko na trg, razkužimo roke, dobimo še dodatna navodila
oranžna oprava
Prtljago odložimo pri naši stojnici ŠZ, kjer dobite tudi vse ostale informacije.
– Postavimo se na 1,5 m razdalje, maska v tem primeru ni obvezna
– Zavrtite se okoli svoje osi, to je vaš prostor za vadbo

Ob 9. uri otvoritveni govori

9:15 začnemo s telovadbo do 10h, zaradi nepredvidljivosti razmer vodi Metka Štok
– Izhod s trga je tudi določen (1 in 2)
Ob 11. uri se dobimo pred vhodom v Mestno knjižnico in krenemo skupaj na pohod po kanjonu Kokre do Mitnice.
Naravnost do Prešernovega gaja, skozi gaj mimo vseh obeležij, nato do  Gostilne Arvaj, mimo in naprej v kanjon Kokre, pred mostom dol in levo po levem bregu Kokre preko obeh lesenih mostov pod mostom zgoraj, po stopnicah na vrh (rovi zaradi omejitve žal odpadejo).  Zaključek pohoda. V Mitnici si lahko privoščite kavico (razen kave z mlekom) po 1 eur.  
Pohod je dolg približno 1 uricoČe boste lačni, po 13. uri imate možnost pojesti ješprenj ali dunajskega s krompirjem za 5 eur, dokler ne zmanjka. 
Potem se lahko vrnete na Slovenski trg, ogledate si ostale stojnice in program na odru, ki bo potekal od 10. do 12. ure in znova od 15. do 18. ure (program v priponki).
 Na naši stojnici se bomo izmenjevali na dve uri, delili informacije in materiale od 9. do 18. ure. Kdor želi, naj se nam lahko pridruži, ste dobrodošli. Razkužilo bo na stojnici, če kdo pride na krajšo razdaljo, maske gor.

Ob 17. uri bomo ponovili predstavitev naših vaj še popoldanskim obiskovalcem Parade učenja. Vabljeni, da se nam pridružite tudi tedaj, če seveda imate možnost.
 
Vreme bo sončno in mi z njim,

Lepo bi vas bilo spet videti,

pozdravček,

Metka Štok

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki