Doniranje dela dohodnine NVO podaljšano do 31. 5. 2021

Namenite del dohodnine Društvu Šola zdravja

Društvo Šola zdravja je na seznamu upravičencev do donacij iz dohodnine za preteklo leto. Z vašo pomočjo boste podprli delovanje našega društva, ki dela v javnem interesu na področju športa in ima status humanitarne organizacije. Zavezance za dohodnino obveščamo, da je čas za odločitev, kateri nevladni organizaciji boste namenili svoj delež od odmere dohodnine, podaljšan do 31. maja 2021 (PKP7).  Spremenila se je tudi stopa donacije z 0,5 % na 1 % iz dohodnine za preteklo leto. Še vedno je aktualna 0,5 aplikacija – s starim imenom, a vedno aktualno vsebino. Hvala za podporo!

Preprosto vnesete elektronski naslov https://www.olympic.si/podarim/davčna številka in se odpre prilagojena stran, ki je namenjena dotični športni organizaciji (DRUŠTVO ŠOLA ZDRAVJA), ki ji pripada davčna številka 94506019, ki ste jo zapisali v povezavi. 

PROSIMO, POVEJTE NAPREJ DELOVNO AKTIVNIM V VAŠI BLIŽINI! Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 1 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Vsak davčni zavezanec lahko izbere do največ pet organizacij in s tem  odstotek svoje dohodnine nameni za njihovo delovanje. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v proračun.

H V A L A!

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki