DIHAMO Z NARAVO

Projekt DIHAMO Z NARAVO

V letu 2020 smo pridobili status humanitarne organizacije. Ker se je zdravje Slovenk in Slovencev zaradi epidemije in vladnih ukrepov, v povezavi s koronavirusno boleznijo covid-19,  poslabšalo, smo našo dejavnost nadgradili z aktivnostjo DIHAMO Z NARAVO. Namen programa je izboljšanje zdravja in počutja vseh generacij.

Cilj programa je tedensko, 90-minutno, gibanje v naravi. Prvi in zadnji del aktivnosti sta namenjena krajšim sprehodom v naravo. Osrednji del aktivnosti bo vključeval izvajanje sprostilnih, gibalnih in dihalnih vaj ter meditacijo s poudarkom na programih čuječnosti. Aktivnost bomo izvajali v popoldanskem času, v letu 2021 (od 1. junija do 30. oktobra) in 2022 (od 1. februarja do 30. oktobra), na različnih lokacijah v Sloveniji, ki bo naknadno objavljen.

Program je BREZPLAČEN in namenjen udeležencem različnih starosti. Izvajali ga bodo strokovno usposobljeni sodelavci in prostovoljci Društva Šola zdravja.

Projekt je sofinanciran iz sredstev javnega razpisa Ministrstva za zdravje za sofinanciranje programov neposredne pomoči, svetovanja in oskrbe ranljivih, ogroženih oseb, ki jih izvajajo humanitarne organizacije v letu 2021 in 2022.

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki