DIHAMO Z NARAVO – predstavitev novega projekta – zoom 28. 5. 2021 ob 10h

V A B I L O

NA PREDSTAVITEV NOVEGA PROJEKTA

DIHAMO Z NARAVO

KDAJ:  petek , 28. maj 2021, od 10h do 11h

KJE: preko ZOOM povezave

IZVAJALCA: Andraž Purger in Bernardka Krnc

V letu 2020 smo v Društvu Šola zdravja pridobili status humanitarne organizacije, ki nam je omogočil prijavo na razpis za humanitarne organizacije. Ker se je zdravje Slovenk in Slovencev zaradi epidemije in vladnih ukrepov, v povezavi s koronavirusno boleznijo covid-19,  poslabšalo, smo našo dejavnost nadgradili z aktivnostjo DIHAMO Z NARAVO.

Namen programa je izboljšanje zdravja in počutja vseh generacij.

Cilj programa je tedensko, 90-minutno, gibanje v naravi. Prvi in zadnji del aktivnosti sta namenjena krajšim sprehodom v naravo. Osrednji del aktivnosti bo vključeval izvajanje sprostilnih, gibalnih in dihalnih vaj ter meditacijo s poudarkom na programih čuječnosti. Aktivnost bomo izvajali v popoldanskem času, v letu 2021 in 2022, na različnih lokacijah v Sloveniji. Seznam lokacij bo predstavljen na delavnici in objavljen na spletni strani Društva Šola zdravja www.solazdravja.com.

Program je BREZPLAČEN in namenjen udeležencem različnih starosti. Izvajali ga bodo strokovno usposobljeni sodelavci in prostovoljci Društva Šola zdravja.

Projekt je sofinanciran iz sredstev javnega razpisa Ministrstva za zdravje za sofinanciranje programov neposredne pomoči, svetovanja in oskrbe ranljivih, ogroženih oseb, ki jih izvajajo humanitarne organizacije v letu 2021 in 2022.

Vljudno vabljeni na delavnico in aktivnosti DIHAMO Z NARAVO! Tukaj si lahko ogledate posnetek:

 

 

 

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki

marec, 2024