10. obletnica prve ptujske skupine Ljudski vrt, 11. 6. 2021

V petek 11. junija 2021 smo se zbrali v Ljudskem vrtu Ptuj. Prva ptujska skupina Ljudski vrt je praznovala 10. let delovanja. Skupina letos šteje 86 članic in članov, ki so med seboj zelo povezani, saj se po jutranji telovadbi ter ob različnih drugih priložnostih tudi veliko družijo. V njihovem programu ne manjka raznih družabnih aktivnosti, pa tudi izletov ne. Skupino od njenih začetkov vodi prostovoljka Marija Gabron, ki je tudi aktivna članica Upravnega odbora Društva Šola zdravja. Pomagala je pri ustanavljanju veliko skupin na Ptuju in v bližnji okolici.

Svoj jubilej so obeležili slavnostno. Po jutranji telovadbi so pripravili krajši kulturni program, ki so ga popestrili učenci OŠ Ljudski vrt. Pozdravila in nagovorila jih je županja Mestne občine Ptuj Nuška Gajšek, ki jim je čestitala za vztrajnost in jih pospremila z lepimi željami še naprej na dolga skupna leta. Člane je nagovorila in jim čestitala na desetletni vztrajnosti tudi predsednica društva Zdenka Katkič. Na dogodku je predsednica društva podelila nagrado Društva Šola zdravja, ki jo društvo podeljuje vsako leto zaslužnim članom prostovoljcem za preteklo leto, Klotildi Letonja, dolgoletni članici skupine Ptuj – Ljudski vrt.. Sledilo je druženje in obujanje spominov na deset let dolgo prehojeno skupno pot, ki je pustila nešteto prijetnih spominov in prijateljstev.

Dogodek je del nacionalnega programa Slovenija v gibanju/Aktivno staranje, ki ga izvaja Športna Unija Slovenije in združuje vse športno-rekreativne prireditve in redne vadbe po Sloveniji.

V S E   N A J B O L J Š E!

 

 

Foto: Neda Galijaš

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki