10 let ljubljanske skupine Dravlje, 18. 6. 2021

V petek 18. junija 2021 smo se zbrali v ljubljanski skupini DRAVLJE na njihovi lokaciji pred ČS Dravlje, da obeležimo njihovih 10 let delovanja. Skupina letos šteje 52 članic in članov, ki so med seboj zelo povezani, saj se po jutranji telovadbi ter ob različnih drugih priložnostih tudi veliko družijo. V njihovem programu ne manjka raznih družabnih aktivnosti, pa tudi izletov ne. Skupino od njenih začetkov vodi prostovoljka Angelca Stanka Škripec., ki jih velikokrat vključuje v različne prireditve v MOL.

Svoj jubilej so obeležili skromno glede na epidemiološke ukrepe. Po jutranji telovadbi je prisotne nagovorila predsednica Društva Šola zdravja  Zdenka Katkič, ki jim je čestitala na visokem jubileju ter nagradila tiste člane, ki  že deset let vztrajajo pri vsakodnevni jutranji telovadbi ter jim ob tej priložnosti podelila simbolične nagrade. Člane je nagovorila tudi vodja podružnice Ljubljana Silvica Erlih, ki je bila prva mentorica dolgoletni  vodji skupine Angelci in je pomagala pri nastajanju skupine v Dravljah. Sledilo je druženje in obujanje spominov na deset let dolgo prehojeno skupno pot, ki je pustila nešteto prijetnih spominov in prijateljstev.

Dogodek je del nacionalnega programa Slovenija v gibanju/Aktivno staranje, ki ga izvaja Športna Unija Slovenije in združuje vse športno-rekreativne prireditve in redne vadbe po Sloveniji.

V S E   N A J B O L J Š E!

 

 

Foto: Neda Galijaš

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki