Pridružili se bomo javnemu dogodku EkoReka v Mestnem parku Mengeš, 19.06.2021

EkoReka / REVIVO – vabi, da se jim v soboto 19. junija 2021 med 7:30 in 19:00 pridružimo na javnem dogodku EkoReka v Mestnem parku Mengeš. Projekt EVREKA poteka v okviru razpisa LAS Za mesto in Vas, financirata pa ga Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Dogodek bodo popestrile številne aktivnosti kot so jutranja športna vadba s Šolo zdravja, okrogla miza (“Kamniška Bistrica na križišču interesov”) in številne naravoslovne delavnice in igre za otroke in starejše ter druge naravoslovne aktivnosti (čiščenje okolice Pšate) . Vsekakor se obetajo zanimive izobraževalne igre in aktivnosti, ki jih bodo pripravila različna društva in organizacije, med njimi tudi Društvo Šola zdravja.

Ob 7.30 bo potekala jutranja telovadba 1000 gibov v Oranžeriji, Mengeš. Vabljeni!
 
Dogodek je brezplačen.  Prisrčno vabljeni!

S seboj si prinesite prigrizke in vodo, da boste zdržali do 19:00. Tudi kakšna kapa in sončna krema ne bo odveč, saj bo do 32 stopinj.

COVID obveznosti: čeprav epidemije ni več, ukrepi ostajajo. Vsak nad 18 let je odgovoren zase in mora poskrbeti, da je PCT (prebolel, cepljen, testiran). Če imate potrdilo, ga prosim imejte pri sebi. Opozarjajte, da se vzdržuje 1,5m razdalje. Maske niso obvezne, če se vzdržuje razdalja. Kjer se uporablja isti material imejte razkužila (nekaj jih prinesemo tudi mi). Prosim pokličite, če so kakšne nejasnosti, težave ipd.

Tole bo SUPER dan, v SUPER družbi in na SUPER lokaciji!

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki