10. obletnica skupine Šmartno pri Litiji, 12. 8. 2021

V četrtek  12. avgusta je skupina Šmartno pri Litiji obeležila 10. obletnico vztrajanja pri jutranji telovadbi. Ob lepem sončnem jutru ob 7.30 smo se zbrali na igrišču pred Osnovno šolo Šmartno pri Litiji , kjer sta prisotne pozdravila župan občine Šmartno pri Litiji, g. Rajko Meserko ter ravnatelj osnovne šole g. Tomaž Kozina. Oba sta se zahvalila za lepo medsebojno sodelovanje v teh desetih letih in samo promocijo mesta ter skrb za aktivnost starejših v Šmartnem pri Litiji.

Po nagovoru je sledila telovadba, ki jo je vodil strokovni sodelavec Društva Šola zdravja Andraž Purger, prof. športne vzgoje. V prijetnem vzdušju skupne jutranje telovadbe, je Andraž prikazal kako pravilno izvajati posamezne vaje iz “1000 gibov”, zraven pa je kazal še nekaj dodatnih vaj za moč.

Po telovadbi se je Brigita Grubič (Društvo Šola zdravja) zahvalila vsem prisotnim za desetletno sodelovanje in vztrajanje pri jutranji telovadbi ter desetletnim članom v skupini podelila pohvale in simbolične nagrade.

Tudi člani skupine so se še posebej zahvalili svoji vodji Ančki Ulčar za desetletno vodenje te skupine hkrati pa so ji čestitali za okrogli jubilej ki ga je praznovala v času epidemije in zaprtja države.

Želimo si še več tako prisrčnih in prijetnih skupin v kateri je moč začutiti veliko dobre energije kot želje po novem znanju za čim daljšo aktivnost in samooskrbo starejše populacije.

Poročilo:  Brigita Grubič

V S E   N A J B O L J Š E!

 

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki