“1000 gibov” na lokalnih televizijah in preko Zooma!

V sodelovanju z lokalnimi televizijami ponovno smo začeli z akcijo »Telovadimo doma preko malih zaslonov«. Tako smo s skupnimi močmi šli naproti tudi tistim ljudem, ki niso vešči uporabe interneta, oziroma ga sploh nimajo.  Cilj nam je motivirati veliko število prebivalcev k vsakodnevni skrbi za svoje zdravje, saj so omejitve glede zajezitve virusa Covid-19, žal še vedno aktualne. Tokrat smo poleg filma z jutranjo telovadbo “Metoda 1000 gibov” lokalnim televizijam ponudili še film “Dihamo z naravo“. Tudi v tem valu se je odzvalo kar nekaj lokalnih televizij, ki so v svoj jutranji program uvrstili oba ali enega od omenjenih filmov. Za 1-3-krat tedensko predvajanje enega ali obeh filmov so se odločile celo televizijske postaje z omejenim programskim prostorom.

Čeprav tokratni ukrepi stroke za zajezitev epidemije proti korona virusu Covid-19 vadbe na prostem ne prepovedujejo, je potrebno upoštevati pogoje PCT in obvezno varnostno razdaljo. Prav zaradi epidemiološke situacije, pri kateri lahko vsakega od nas kadarkoli doleti karantena ter zaradi pogojev PCT smo spet organizirali telovadbo preko Zoom platforme. Tako, da poleg možnosti spremljanja filmov s telovadbo na lokalnih televizijah in na YouTube kanalu (“1000 gibov“, Dihamo z naravo“),  lahko spremljate jutranjo telovadbo preko Zooma od ponedeljka do petka ob 8. uri.

Povezava je že javno dostopna  na naši spletni strani in tukaj:

https://us02web.zoom.us/j/83039587437?pwd=QmRyZTdZRlllaWJpSUVpeVp2Rm91UT09

Na skupno akcijo so se odzvale  naslednje lokalne televizije: STV  (Savinjska  TV), VI-TEL (Primorska TV), TV Bled, AS televizija (Murska Sobota), TV Vaš kanal, Koroška TV, Koroška Regionalna TV, Gorenjska TV, E-Posavje TV, ETV HD (Zasavje), GO TV, R Kanal +, TV Medvode, TV Uršlja, Vascom TV, KTV Ormož, Zasavska TV, SIP TV, PeTV. Preverite pri svojem operaterju katere lokalne televizije lahko gledate in prav gotovo boste na eni od njih naleteli na telovadbo “1000 gibov” in Dihamo z naravo”. Z opcijo »7 dni nazaj«, pa si boste lahko telovadbo predvajali vsak dan in ob uri, ki vam najbolj ustreza.

 

Sporočite naprej! 

Na teh video posnetkih so tudi dodatne vaje za moč. Vsi posnetki, z omenjenim filmom, so na voljo na tej povezavi:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLONU-BJegNdTwGzNS2w3npnjaM7E8mQk7

 

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki