7. april 2022 – Svetovni dan zdravja

Čestitke ob svetovnem dnevu zdravja! Veseli smo, da ste del velike oranžne družine in skrbite za svoje zdravje vsako jutro!

7. aprila 2022 bomo obeleževali svetovni dan zdravja, ki bo tokrat osvetljen s sloganom »Naš planet, naše zdravje« (Our planet, our health). Med drugim bodo pri Svetovni zdravstveni organizaciji z akcijo osveščanja o ohranjanju zdravega prebivalstva in okolja spodbujali tudi gibanje za ustvarjanje družb, oziroma skupnosti osredotočenih na dobro počutje prebivalstva, ob upoštevanju ekoloških omejitev.

Le nekaj dni kasneje, v soboto 9. aprila 2022 pa se v organizaciji Slovenske filantropije obeta tudi Dan za spremembe, 13. vseslovenska prostovoljska akcija, ki bo tokrat potekala z naslovom Soustvarjajmo skupnost.

Prav prepletanje skupnosti in prostovoljstva v dobro boljšega počutja in zdravja posameznika,  je tisto kar žene vizijo naše zgodbe naprej. Verjamemo, da lahko prav na takšen način ustvarjamo spremembe na bolje.

Tako na svetovni dan zdravja (v četrtek, 7. aprila 2022), kot na Dan za spremembe (v soboto, 9. aprila 2022) vabimo vse, ki bi bili radi sprememba na bolje tako v sebi in v skupnosti, da se nam pridružite na vadbi »Metoda 1000 gibov«, ki je primerna za vse udeležence. Vadbe bodo potekale v rednem terminu, in sicer med 7.30 in 8.00 uro. Zemljevid lokacij vadb se nahaja na naši spletni strani www.solazdravja.com, lahko nam tudi pišete info@solazdravja.si ali pa nas pokličite 059 932 066 in bomo skupaj našli skupino Društva Šola zdravja z vadbo, ki je morda v vaši bližini.

Soustvarjajmo povezanost skupnosti v lokalnem okolju, ki spodbuja in navdihuje v dobro in zdravo zdravje, počutje, kot tudi okolje.

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki