Uspešno zaključen še tretji spomladanski družabno-rekreativno-izobraževalni teden v Veržeju, 16. – 20. 5. 2022

Uspešno smo zaključili vsa tri termina družabno-rekreativno-izobraževalnih tednov v Veržeju. V tretjem terminu (16. – 20. 5. 2022) je bilo 25 udeležencev in še 17 okoliških. Jutranjo telovadbo sta vodila predsednica Zdenka Katkič, vaditeljica športne rekreacije 2. stopnja in Andraž Purger, prof. športne vzgoje. Poleg vsakodnevne jutranje telovadbe “1000 gibov”, pohodov po okolici, lončarske delavnice, kopanja v bližnjih Termah Banovci, člani so obiskali tudi Otok ljubezni in se sprehodili po učni gozdni poti. Tokrat je največ udeležencev bilo iz Ljubljane, prišli so tudi iz Kranja, Litije, Maribora, Vipave…

Strokovni sodelavec društva Andraž Purger je poleg jutranje vadbe “1000 gibov” vodil tudi vadbo “Dihamo z naravo”. Pri eni in drugi vadbi je prisotne usmerjal v pravilno izvedbo posameznih vaj.

Družabno-rekreativno-izobraževalni teden  je del nacionalnega programa Slovenija v gibanju/Aktivno staranje, ki ga izvaja Športna Unija Slovenije in združuje vse športno-rekreativne prireditve in redne vadbe po Sloveniji.

Foto utrinki so vidni tukaj:

         

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki