Društvo Šola zdravja dobilo mednarodno nagrado fundacije Fit For Life

Fundacija Fit for Life podpira zdravo staranje in neodvisno mobilnost starejših v hitro starajočih se družbah po vsem svetu. Fundacija vsako leto podeli nepovratna sredstva v višini 100.000 EUR trem do štirim neprofitnim organizacijam ali socialnim podjetjem, ki izvajajo pionirske projekte za spodbujanje zdravega staranja po vsem svetu.

V četrtek, 28. septembra 2023 so v Ženevi podelili letošnje nagrade štirim izbrancem, med katerimi je tudi Društvo Šola zdravja:

🏅 The Filo Project (Združeno kraljestvo)
🏅 Zeitpolster (Avstrija)
🏅 ExWell Medical (Irska)

Fundacija Fit For Life nas je izbrala med več kot 350 prijavami iz več kot 80 držav! Ker smo inovativni pri izboljšanju kakovosti življenja, zdravja in mobilnosti starejših.

Nagrado sta na slavnostni prireditvi v Ženevi prevzela predsednica Zdenka Kavčič in član upravnega odbora Matjaž Marinček.

Č E S T I T K E vsem nam in vam dragi člani!

Uradne slikice še pričakujemo!

Na tej fotografiji  sta predsednica Društva Šola zdravja Zdenka Kavčič in član upravnega odbora Matjaž Marinček z Damirjem Devčičem, pooblaščeni minister Stalnega predstavništva Republike Slovenije pri Uradu Združenih narodov in drugih mednarodnih organizacijah v Ženevi.

Prišle so tudi fotografije iz Ženeve!

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki