Ptujčani sodelovali na tradicionalni prireditvi Šport in špas

V organizaciji vrtca Ptuj je bila v soboto, 18. maja, tradicionalna prireditev ŠPORT IN ŠPAS – dan druženja in gibanja treh generacij. Skupina Ptuj – Ljudski vrt se je odzvala vabilu in se je udeležila prireditve v enoti MARJETICA.. Sporočili so nam, da se je veliko dogajalo, kar je vidno iz spodnjega poteka prireditve, da pa je bilo veselo in zanimivo vidimo tudi po fotografijah:

Potek prireditve:

8.45 – 9.00 – zbiranje in prijava udeležencev.

9.00 – 9.30 – Otvoritev prireditve.

9:30 – 9:45 – Jutranje razgibavanje pod vodstvom Društva Šola zdravja.

9.45 – 11:30 – Pohod skozi mesto Ptuj v sodelovanju z Javnim zavodom Ptuj. Pot nas bo vodila od vrtca Marjetica po Raičevi ulici, skozi ulice mestnega jedra do Sončnega parka. Ob obzidju ptujskega gradu se vračamo v vrtec Marjetica. Pohod bo primeren za vse udeležence, tako za najmlajše kot najstarejše.

11.30 – 13:00 – Predstavili se bodo policisti PP Ptuj, gasilci PGD Ptuj, Planinsko društvo Ptuj, Center za krepitev zdravja Ptuj. Strokovne delavke Vrtca Ptuj bodo pripravile raznolike igre za otroke.

13.00 – Predviden zaključek srečanja.

Prosim, da s seboj prinesete star papir, saj v sklopu prireditve poteka akcija zbiranja starega papirja Podelili bomo priznanja in nagrade najmlajšemu udeležencu, najstarejšemu udeležencu najštevilčnejši družini. Prireditev bo snemala RTV Slovenija in bo potekala v vsakem vremenu.

Vabljeni vsi, mali in veliki, da se nam pridružite na športno špasnem dopoldnevu.”

 

Povezane Objave