Zeleni dan v Domžalah

23. 9. 2024 – Županjo mesta Domžale mag. Renato Kosec so v spremstvu članov Društva šole zdravja in Društva upokojencev Domžale pričakali varovanci Medgeneracijskega centra Domžale. Naš strokovni vodja Andraž Purger se je županji zahvalil za sodelovanje in veliko podporo, ki nam jo izreka, ter ji podaril majico z napisom in grbom mesta Domžale. Poudarila je, kot vedno rada poudarja, kako pomembno je skupno, medgeneracijsko sodelovanje.

Dogodek je bil pravi živžav. Vadba 1000 gibov je bila seveda strokovna in zabavna hkrati. Pri telovadbi so sodelovali tudi šolarji OŠ iz Domžal in kolikor sem izvedela tudi iz OŠ Dragomelj, saj smo že stari znanci medgeneracijskega druženja. Za prvošolce pa je bil to tudi prvi športni dan.

Na stojnici je bilo veliko povpraševanje po telovadbi. Upamo, da nam uspe v Študi ustanoviti novo skupino, baje radi tudi pojejo tako kot pri nas v Drevoredu 88 lip. Držite pesti! Računamo tudi na nove moči v skupini Vir in Drevored … veliko informacij smo si delili.

Obisk domžalskih skupin je bil zelo dober. Prišli so člani iz Radomelj, Ihana, Stoba in Paviljona, zdravi, ali pa ravno iz terapije ven – v glavnem borci. Pozabljeni niso bili tudi tisti, ki jim zdravje že malček ponagaja. Enkrat oranžen – do konca oranžen!

Umirili smo se šele z vadbo Dihamo z naravo. /

Poročala: Irena Mandelj

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki