10 let Šole zdravja Ljubljana – Kodeljevo

Na 10. obletnici skupine Lj – Kodeljevo so poleg predsednice Šole zdravja Zdenke Kavčič, bili prisotni še vodja podružnice Ljubljana Silvica Erlih, vodja skupine Lj – Štepanjsko naselje Jožica Črnigoj in en moški član Aljaž iz skupine LJ – Livada.

Skupina Šole zdravja Ljubljana – Kodeljevo je aktivna že od leta 2014 in to na pobudo dolgoletne vodje te skupine Marine Zevnik. Za delovanje Šole zdravja je izvedela na plesnih uricah, ki jih je obiskovala v Šiški. Tam je od člana Društva Šole zdravja izvedela da je na Kodeljevem že bila ustanovljena skupina Kodeljevo pa tudi da je zamrznjena. Všeč ji je bilo da se vadba izvaja na prostem na Slovanu z lepim pogledom na Golovec.  Povabila je prijateljice, znanke, sokrajanke, a se je povabilu odzvala samo ena. Kmalu zatem pa so se vadbi odzvale tudi druge. Zelo veseli so, vsakega novega člana, zato ste dobrodošli kadarkoli!

Skupina je dejavna tudi na drugih področjih v okviru Četrtne skupnosti Moste. Veseli so tudi izletov, ki jih organizirajo, pa tudi pohodov na Orle. 

Čestitamo! Še na mnoga leta!

Poročala: vodja skupine Darija Zavašnik / N.G.

Foto: Darija Zavašnik in Jožica Črnigoj

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki