Pevke na praznovanju rojstnega dne oskrbovancev Doma upokojencev Domžale

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Nastop skupine pevk Društva Šola zdravje ob praznovanju rojstnega dne oskrbovancev v Domu upokojencev Domžale 

Dne 27. februarja 2018 se je skupina pevk Društva Šola zdravja odzvala vabilu in nastopila ob praznovanju rojstnega dne oskrbovancev v Domu upokojencev Domžale. Skupina šteje dvanajst pevk, ki pravijo, da brez vodje Marike Haler, ki jih uči petja in z njimi poje, te pevske skupine ne bi bilo.

Oskrbovanci doma so jih pozdravili z glasnim ploskanjem. S seboj niso prinesle vrečk z darili, ampak so prinesle Slovenske ljudske pesmi in pa obilo sonca z značilno oranžno barvo naših oblačil.  Kot darilo so jim najprej zapele staro ljudsko pesem za rojstni dan z naslovom » Prisvetila rajska zarja in pesem z naslovom » Se tičice lepo pojo«.

Oskrbovanci doma so bili zelo veseli darila.

Druženje so nadaljevali s petjem in z harmoniko. Skupaj so peli slovenske pesmi, ki jih vsi poznamo in kar niso mogli nehati. Še in še je zvenela lepa pesem.

Za slovo so si pomahali in obljubili, da se še vidijo.

Nastope in medgeneracijsko druženje jim omogoča tudi Občina Domžale, ki njihovo dejavnost sofinancira. Vse pevke so pa prostovoljke.

[/fusion_text][images picture_size=”auto” hover_type=”zoomin” autoplay=”yes” columns=”5″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”yes” lightbox=”yes” class=”” id=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”https://solazdravja.com/wordpress/wp-content/uploads/2018/03/pevke-DŠZ-v-Domu-upokojencev-Domžale-27.2.2018-1_zmanjsan-1024×768.jpg” alt=””][image link=”” linktarget=”_self” image=”https://solazdravja.com/wordpress/wp-content/uploads/2018/03/pevke-DŠZ-v-Domu-upokojencev-Domžale-27.2.2018-2_zmanjsan-1024×768.jpg” alt=””][/images][/one_full]

Povezane Objave