4. pohod Po poteh žitnih polj, Kranj, 20. 10. 2018

V okviru praznika krajevne skupnosti Primskovo (Kranj) so pripravili vrsto dogodkov. Med drugimi so v soboto, 20. oktobra od 8. do 15. ure sodelovali v četrtem pohodu Po poteh žitnih polj, ki bo združeval vse, kar dobro druženje zahteva. Gibanje, svež zrak, hrano in pijačo, glasbo in kulturo. Na tej tradicionalni poti se jim je pridružila še naša kranjska skupina Prešernov gaj.

“Na lepo oktobrsko soboto smo se “prešernogajevci” udeležili pohoda, ki ga je organizirala KS Primskovo, ena večjih krajevnih skupnosti v občini Kranj. Pohod ni bil težaven, je bil pa lep. Prijetno je bilo hoditi med polji in po gozdnih poteh, približno 5 km. Pred štartom smo lahko preverili nekaj kazalcev našega zdravja (krvni tlak, holesterol, sladkor).

Naša skupina je vzbujala precejšno pozornost, ker smo bili oblečeni v naša oranžna oblačila, skratka, bili smo živa reklama za Šolo zdravja in zdrav način življenja. Upamo, da smo vsaj nekaj ljudi prepričali, da se bodo včlanili v naše vrste.

Po končanem pohodu in ogledu krajevnih znamenitosti, je sledil še kulturno zabavni del, s pečenim kostanjem in klobaso, seveda. Uspešni smo bili tudi pri zabavnih igrah, saj smo prejeli celo nagrado.” – zapisala: Cirila Resman.

Šola zdravja – Kranj
Skupina Prešernov gaj

Foto: Jana Mihelčič

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki