LUPA 2019 – 18. festival nevladnih organizacij, 11. 9. 2019

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Festival nevladnih organizacij LUPA letos praznuje polnoletnost! Osemnajst let je za festival zavidljiva starost, a LUPA po srcu ostaja mlada: tako mlada in vitalna, da je niso nič spreminjali. Festival zato kot vsa leta poprej ostaja v samem središču prestolnice, čeprav bodo stojnice letos postavili na Bregu (Prešernov trg je namreč zaradi del še zaprt), nevladniški program pa bo potekal tudi na Novem trgu in v kavarni Pritličje. Nastopi z glasbenimi, plesnimi, gledališkimi in drugimi točkami se bodo izvjali pred vodnjakom na Novem trgu.

Torej, dobrodošli na LUPA festival NVO v sredo, 11. septembra 2019, med 10. in 18. uro na Bregu. Društvo Šola zdravja bo tudi prisotno na tem festivalu, ki ga organizira CNVOS. Prisrčno ste vabljeni, saj se boste lahko na tem sejmu spoznali z različnimi društvi in videli marsikaj, kar vas bo morda zanimalo.  Vidimo se!

Glede na to, da je septembra v Ljubljani veliko različnih dogodkov in se vrstijo dan za dnem, ne bomo imeli praktične predstavitve vaj 1000 gibov. Imeli bomo stojnico (št. 11) katero bomo delili z drugo nevladno organizacijo (društvo Tolmun). V teh dneh bomo prejeli grafično razporeditev vseh stojnic in druge logistične informacije, pa jo takoj pripnem.

Zloženka LUPA 2019 z zemljevidom, programom in razporedom stojnic[/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki