Postanimo Ambasadorji Šole zdravja

Mnogi izmed vas s Šolo zdravja doživljate in živite znani rek »po jutru se dan pozna«. V vašem primeru bi reku lahko dodali, da se vam ne pozna ne samo dan, ampak zdravje in življenje.

Kot lahko opazimo, vsakodnevna vadba, druženja, prijateljstva, ki jih negujete v sebi in v svojih skupnostih, plemenitijo življenje in krepijo zdravje mnogim izmed vas. Z vso to neverjetno življenjsko energijo ste mnogim tudi navdih. Med drugim tudi nam, saj z vašim doživljanjem Šole zdravja vidimo, da delamo dobro in smo na pravi poti.

V (o)krepitev zdravja, dobrega počutja, poznanstev – oziroma v zdrave življenjske navade, kot jih živite in poznate vi, želimo spodbuditi tudi nove člane. 

Zagotovo med vašimi sorodniki, znanci, sosedi, prijatelji poznate še koga, ki bi jim trenutki s Šolo zdravja olepšali jutra /dneve, okrepili zdravje in še bolj osmislili življenje. To še posebej velja za tiste, ki pogrešajo sproščeni klepet, druženje s prijatelji in jim tovrstnega povezovanja primanjkuje.

Povabimo v naše skupine nove člane. V svojem lokalnem okolju delite svoje  izkušnje, anekdote iz vadb, druženj s Šolo zdravja in spodbujajte kogarkoli poznate. Mogoče še komu spremenimo jutra, dneve, življenje na bolje in spodbudimo širjenje zdravega duha v še več teles. Prav zdravje je tisto, ki je najvrednejše.

Za aktivne ambasadorje imamo pripravljene nagrade. 

Povabimo svoje prijatelje, znance, sorodnike, prijatelje v našo »oranžno« družino in povezujmo svojo lokalno skupnost v dobro. 

Postanimo Ambasadorji Šole zdravja. 

V prilogi:

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki