Dihamo z naravo se poslavlja do pomladi 2024

14.11.2023 smo v Domžalah organizirali zaključek sezone Dihamo z naravo 2023. Na povabilo se je odzvalo 8 skupin, skupaj 23 udeležencev. Izvedli smo celotno vadbo Dihamo z naravo, se povezali, umirili in razgibali. Sledil je pogovorni krog, kjer so prisotni potrdili pozitivne učinke vadbe na telo in um. Na vprašanja “Kaj bi spremenili?”, “Bi kaj dodali?”, nismo dobili odgovora, saj so z vadbo zadovoljni, kar se je pokazalo tudi v kvalitatvni raziskavi, ki smo jo letos izvedli  v obliki intervjujev in anket. Več o tem boste lahko prebrali v naslednjem prispevku.

V letu 2023 smo s projektom Dihamo z naravo naredil pomemben preboj na terenu, kjer je bilo aktivnih:

  • 25 skupin
  • 4111 udeležencev ( v letu 2021 in 2022 je bilo skupaj 4.066 udeležencev)
  • 509 izvedenih vadb v šestih mesecih.

Vodja projekta Andraž Purger, bi se rad zahvalil vsem aktivnim vaditeljem in vaditeljicam na terenu, ki so v svojem lokalnem okolju ljudem ponudili možnost sprostitve in umirjanje uma. Hvala za vaš čas in trud. Hvala vsem udeležencem, ki ste prišli na vadbo in si vzeli čas, da se ustavite, umirite in sprostite čustvene napetosti. Hvala predsednici društva Šola zdravja Zdenki Kavčič, Mojci Šikonja, Zdenki Katkič in Brigiti Grubič za podporo pri vodenju projekta DIhamo z naravo.

V januarju 2024 vas obvestimo o možnosti sodelovanja in ustanavljanju novih skupin Dihamo z naravo. Izobraževanje za vaditelje  bo potekalo v mesecu februarju 2024. O vsem boste obveščeni v naših Novičkah.

 

Pomladi marca 2024 pa se zopet srečamo in Dihamo z naravo!

Vse dobro!

Hao la!

(Do takrat lahko vadbo Dihamo z naravo izvajate preko posnekta – KLIK )

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki