Spletno predavanje: Prehrana v zrelejšem življenjskem obdobju 

Prisrčno vabljeni na brezplačno spletno* predavanje Prehrana v zrelejšem življenjskem obdobju, ki ga pripravlja predavateljica dr. Ania Orel, mag. inž. prehrane v torek 19. marca 2024 ob 16. uri.

Predavanje je namenjeno vsem starostnim skupinam, še posebno pa vsem tistim, ki ste že ali počasi prihajate v nekoliko zrelejša leta. Vljudno vabljeni, da povabite še koga, ki bi mu predavanje lahko koristilo.

Predavateljica, dr. Ania Orel, mag. inž. preh., zadnja leta deluje predvsem na področju klinične prehrane, z izkušnjami na področju prehranske podpore, terapije in svetovanja na Onkološkem inštitutu in Pediatrični kliniki v Ljubljani. Tokrat bo v svojem spletnem predavanju Prehrana v zrelejšem življenjskem obdobju, poskušala predstaviti različne prilagoditve s področja prehrane in z njo povezanega življenjskega sloga, s katerimi lahko izboljšamo pogoje za ohranjanje visoke kvalitete življenja tudi v času prehoda iz srednjih v zrelejša leta in v obdobju starosti. Poudarek predavanja bo na prehrani kot preventivi različnih pogostih bolezni in težav ter preprečevanju pomanjkanj hranil, ki se pogosto pojavljajo v tem obdobju življenja.

V A B L J E N I!

*Povezava do Zooma:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85697738104?pwd=b1YxWUdNVXZxTEpwN1g2RmQzejRmQT09

Meeting ID: 856 9773 8104
Passcode: 696434

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki