Dobimo se na Simbiozinih 10 let v Mozirskem gaju

Praznovanje 10. obletnice SIMBIOZE se nezadržno bliža in je že za vogalom. Praznovanje, na katerega nas organizatorji vabijo, bo 1. junija 2024 v parku Cvetja Mozirski Gaj.

Vabilo organizatorja za vse, ki smo se udeleževali projekta Simbioza skozi njihovih 10 let:

Pridružite se nam na praznovanju – vsi udeleženci Simbiozinih 10 boste lahko Mozirski gaj ta dan obiskali po znižani vstopnini (tj. 5€/udeleženca), z nakupom znižane vstopnice in obiskom Mozirskega gaja pa bomo pomagali pri obnovi parka, ki je bil močno prizadet ob katastrofalnih poplavah avgusta 2023.

V kolikor se boste odločili za pohod v Mozirski gaj, potrebna je prijava članov, najkasneje do 26. 5. 2024 preko: https://simbioza.eu/simbiozinih-10  Ljubljanske skupine se prijavljajo vodji podružnice Ljubljana , Silvici Erlih na mail: silvica.erlih@gmail.com .  

Uradni del dogodka s podelitvijo priznanj se bo pričel ob 12. uri. Tudi Društvo Šola zdravja je prejemnica  častne zahvalne listine. Vabljeni smo tudi na spremljajoči program Medgeneracijski pohod ob reki Savinji, ki bo potekal od parkirišča pred parkom, mimo gradu Vrbovec v Nazarjah in nazaj do izhodiščne točke. Zbor pohodnikov bo med 9. in 10. uro. 

Program dogodka lahko pogledamo na tej povezavi.

Povezane Objave