LUPA 2018 – 17. festival nevladnih organizacij, 13. 9. 2018

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Konec poletja center Ljubljane že tradicionalno zasedejo nevladniki. Tudi letos ne bo nič drugače. Dan, ko se bodo nevladne organizacije že sedemnajstič družile v Ljubljani na Festivalu LUPA, bo v četrtek, 13. septembra 2018, med 10. in 18. uro na Prešernovem trgu, Tromostovju in Stritarjevi ulici. Društvo Šola zdravja bo tudi prisotno na tem festivalu, ki ga organizira CNVOS.

Glede na to, da je septembra v Ljubljani veliko različnih dogodkov in se vrstijo dan za dnem, ne bomo imeli praktične predstavitve vaj 1000 gibov. Imeli bomo stojnico št. 51, delili jo bomo s Slovensko zvezo za javno zdravje, okolje in tobačno koontrolo. Nimamo še lokacije stojnic, v teh dneh bomo prejeli grafično razporeditev vseh stojnic in druge logistične informacije, pa vam jih takoj posredujemo.

Prisrčno ste vabljeni, saj se boste lahko na tem sejmu spoznali z različnimi društvi in videli marsikaj, kar vas bo morda zanimalo. Torej, naj vas v sredo, 13. septembra pot zapelje na Prešernov trg, Tromostovje in Stritarjevo ulico.  Vidimo se!

Več lahko pogledate v programu festivala![/fusion_text][/one_full][/fullwidth]

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki