Body Worlds Vital, LJ – Gospodarsko razstavišče (20. 10. 2018 – 20. 1. 2019)

Sinoči (19. oktobra) je na Gospodarskem razstavišču bila otvoritev mednarodno znanstvene, poučne in umetnostno anatomske razstave teles BODY WORLDS VITAL. Z več kot 200 plastiniranih originalnih teles oziroma organov nam prikazuje, kakšne so razlike med zdravim, ogroženim in obolelim telesom oziroma njegovimi organi. Namen razstave je, da se obiskovalcem kar najbolj neposredno prikaže, kako življenjski slog vpliva na organe, telo, ter da nas usmeri, kako ohraniti zdravo in vitalno telo in um.  Na razstavi bomo sodelovali kot partnerji v spremljevalnem programu, predstavili pa se bomo s praktičnimi prikazi vaj “1000 gibov” in s predavanji.

Kot Društvo Šola zdravja smo bili povabljeni na otvoritev  razstave. Zelo je zanimivo in poučno! Ogled razstave vsem toplo priporočamo! 

Društvo je prejelo 300 kartončkov s 10% popustom. Če si kdo od naših članov želi ogledati to razstavo, naj nas kontaktira – (pisarna društva ŠZ). 

V spremljevalnem programu ima Andraž Purger, prof. športne vzgoje, vsak petek (ob 17. uri) predavanje TELO KLIČE in pri tem bo predstavil tudi naše društvo.

Nekaj  foto – utrinkov  z otvoritve razstave:

 

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki

marec, 2024