OBČNI ZBOR, 22. 3. 2019 – navodila

V Domžalah vas že veselo pričakujemo in imamo vse pripravljeno za izvedbo našega 10. rednega letnega občnega zbora članov Društva šola zdravja.
Nekaj navodil, ki jih prosim preberite na avtobusih in posredujete ostalim članom,ki se bodo občnega zbora udeležili.
Vsi ki pridete z avtobusi
avtobus vas odloži na avtobusni postaji Domžale, pred športno dvorano Komunalnega centra. V istem objektu je bivši Vele oz. sedaj trgovina TUŠ. Mestni trg 1, Domžale
Na avtobusni postaji vas bodo čakali prostovoljci, ki vam bodo zložili ČASOPISE takoj v avtobus. Prosim, da jim poveste, koliko skupin je na busu. Vsaka skupina naj vzame vsaj 1 PAKET (75 komadov). Kasneje, po pošti ne bomo pošiljali časopisa!
Avtobusi gredo parkirat v športni park Domžale (restavracija Športni park), Kopališka c.2, Domžale
Ob 15h pa vas lahko pridejo iskat na avtobusno postajo Domžale ali pa se sprehodite do Športnega parka Domžale (7 minut hoje).
Vsi ki pridete z avtomobili
Poleg dvorane je veliko makadamsko parkirišče. Časopise lahko prevzamete na avtobusni postaji ali v predprostoru dvorane.
Občni zbor bo predvidoma zaključen ob 12.30h. 
Gledališka predstava “Prof. Kuzma” pa se bo začela ob 13.30h in se zaključila ob 15h.
Takoj po zaključku občnega zbora, bo organiziran KRAJŠI pohod ob Kamniški Bistrici in se vrnete do 13.30,do pričetka predstave.
Za vse, ki se gledališke predstave ne boste udeležili imate 2 možnosti:
12.45h bo organiziran DALJŠI pohod ob Kamniški Bistrici, s postankom za kavico. Vrnete se do 15h, ko bo zaključek predstave.
13h bodo na ploščadi čakali 4 turistični vodniki (s slamniki na glavi) in vas popeljali na vodeni ogled Domžal. Vodeni ogled se zaključi ob 14.30h. Vodenje je brezplačno. Vstopnine bodo v Menačnikovi domačiji (1 eur) in Slamnikarskem muzeju (1 eur).

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki