Simbioza giba na Ptuju, 16. 10. 2019

Simbioza giba 16. oktobra na Ptuju – skupina Ptuj Ljudski vrt in mariborske skupine

Lepo je bilo na Ptuju. Sprejeli smo povabilo, izpolnili obljubo da pridemo v park Ljudski vrt k istoimenski skupini oranžnih.
55 oranžnim Mariborskih skupin Šole zdravja vožnja z vlakom obudila je nostalgične spomine na mladost. Dobro razpoloženi smo se odpravili na vadbo v idiličen z jesenskimi barvami odet park. Pridružili so se nam prvaki bližnje šole, pridno vadili in pripravili tudi krajši kulturni program v sklopu tedna Simbioza giba. Kljub tu in tam kakšni kapljici dežja je vse žarelo od oranžne energije. Dodobra sta nas razgibala Vinko in Marija, smo okrepčali se, pesmi, smehu in veselju duška dali. Pot pod noge si podali, Ptuj lepo staro mesto raziskovali, nekateri iz skupinice so še grad obiskali.
Bilo že krepko čez poldne je cug. (to samo na Ptuju možno videt je?! traktor vleče vlake) proti Mariboru ču-ču-ču odpelje. Doživetje in pol!
Hvala Vinku, ki nas je pričakal in Mariji Gabron za vodenje vadbe, celotni skupini za pogostitev in gostoljubnost. Se veselimo in upamo, da sprejmete povabilo in vrnete obisk.
Erika v imenu Mariborčanov, imenitno smo se imeli!

Povezane Objave