Dnevi zdravja v Celju, 17.-19.11.2023

Dnevi zdravja – pogovorite se z zdravniki in strokovnjaki

Dnevi zdravja 2023 bodo potekali od 17. do 19. novembra 2023 v Celju, na Celjskem sejmu. So prvi tovrstni dogodek pri nas, na katerem bodo združeni najboljši slovenski zdravniki in strokovnjaki z različnih področij medicine in drugih z zdravjem povezanih strok. Dogodek je sestavljen iz sklopov predavanj, delavnic in razstavnega dela. Poleg predavanj bodo na voljo tudi pogovori s posameznimi zdravniki in strokovnjaki, na katerih boste lahko v živo zastavili vprašanja ali razjasnili kakšnega od svojih dvomov.

Organizatorji pravijo, da se tam lahko pogovorimo z zdravniki in s strokovnjaki. In vsak od nas ima kakšno vprašanje za zdravnika  strokovnjaka s področja zdravja. Pomislite na trenutek, ko ste domov dobili izvide z rezultati, za katere ne veste, kaj pomenijo? Vas kaj pesti, pa ne pridete do izbranega zdravnika ali strokovnjaka? Vas zanimajo novosti na področju zdravljenja vaše bolezni? Bi si želeli samo nekaj minut z zdravnikom specialistom? Ne zamudite individualnih posvetov z najboljšimi zdravniki in strokovnjaki. Izvedeli boste tudi, kam po nasvet za svoje težave, kakšne preiskave in možnosti zdravljenja kdo ponuja in se morda celo dogovorili za termin prvega pregleda!

5 RAZLOGOV, ZAKAJ NE SMETE ZAMUDITI DOGODKA DNEVI ZDRAVJA 2023

  • Raznolika tematika – 80 predavanj iz področij, kot so zdravje v zrelih letih, prebava in presnova, imunost, bolečina, …
  • Posveti ena na ena z zdravniki – ko potrebujete pogovor s strokovnjakom ter si razjasniti dileme glede vašega zdravja.
  • Bogat spremljevalni program – v razstavnem prostoru boste spoznali različne ponudnike iz področja zdravja, prehrane, farmacije, prehranskih dodatkov, … V sklopu delavnic pa se boste lahko pridružili tudi našim vajam 1000 gibov.
  • Brezplačne meritve in testi – tako v razstavnem prostoru kakor tudi na delavnicah
  • Sveže ideje in rešitve za vaše težave.

Program predavanj, delavnic in govorilnih ur (pogovor z zdravnikom ena na ena) najdete na povezavi (https://dnevizdravja.si/Program).

50 % POPUST ZA ČLANE DRUŠTVA

Članom društev bolnikov in upokojencem ter članom Društva Šola zdravja nudijo 50 % popust, tako znaša znesek vstopnice le 4 EUR. Popust lahko  pridobite:

  • ob nakupu vstopnice na samem mestu dogodka, kjer poveste, da ste člani društva/upokojenci
  • ob nakupu preko spleta (https://www.mojekarte.si/si/dnevi-zdravja-2023/vstopnice-1172932.html), kjer uporabite kodo ZLATALETA

BREZPLAČEN VSTOP ZA ČLANE DRUŠTVA ŠOLA ZDRAVJA

V kolikor pa se člani Društva Šola zdravja dogodka udeležite v naši, oranžni majici Društva Šola zdravja, je za vas VSTOP BREZPLAČEN.

Vabljeni k udeležbi!

Več o dogodku najdete na strani https://dnevizdravja.si/. Za vse dodatne informacije pa so dosegljivi tudi preko emaila info@dnevizdravja.si in na 070 70 60 70.

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki