Deset let skupine Škofja Loka – Kamnitnik

V soboto, 18. novembra 2023 je minilo 10 let odkar smo pod hribom Kamnitnik začeli z jutranjo telovadbo »1000 gibov«. Ustanoviteljica in vodja skupine je bila Olga Avguštin, ki se nam je v ponedeljek, 20.11. pridružila na praznovanju naše 10. obletnice. Na jubilejno praznovanje se je iz Bele Krajine pripeljala tudi predsednica našega društva Zdenka Kavčič in nas počastila s svojim prihodom.

Kot je v navadi imamo telovadbo vedno na prostem, tako praznovanje pa logično ne more biti (november – vreme), zato smo se pri Društvu upokojencev Škofja Loka dogovorili za prostor, kjer smo lahko razrezali tortico. To je prijazno naredila, kar predsednica. Prej pa smo na prostem naredili »1000 gibov«, ki jih je vodila kar sama predsednica. Po pozdravu sonca, smo se preselile v toplo sobo Društva upokojencev in veselo nazdravile. Predsednica  je najstarejšim članicam Društva Šola zdravja Kamnitnik – Škofja Loka, podelila pohvale in nahrbtnik.

Skupina je začela delovati novembra 2013. Takrat je bilo 12 članic. Vsako leto jih je kar nekaj pristopilo k članstvu in tudi odšlo (največ zdravstvene težave ali selitev). Naša skupina ima trenutno 19 rednih članic. Je pa tudi res, da se nam kdaj pa kdaj še kdo pridruži in smo ga, seveda, zelo vesele. Smo ena prijazna in homogena skupina. Vedno si pomagamo, delimo nasvete, dobro voljo, tudi sadike si izmenjujemo in še marsikaj bi se našlo.

Stana Bašelj

 

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki