Skupina Šole zdravja Ljubljana – Vič sporoča o letošnjih aktivnostih v skupini

Skupina šole zdravja Ljubljana Vič je letos vse bolj aktivna

Uresničili smo že nekaj ciljev iz programa (ohranjanje vitalnosti in gibljivosti ter zdrav življenjski slog, druženje in vključevanje v lokalno skupnost in pridobivanje novih članov) Vsak mesec se podamo na izlet po bližnji okolici (letos že Rožnik, Klobuk), vsak četrtletje pa nekam dlje, obiskujemo športne prireditve (letos že obisk razstave ob 40-letnici Olimpijskih iger v Sarajevu) in poletov v Planici). Predvsem pa se radi družimo (uvedli smo celo jutranje objemanje ob začetku tedna, ker tudi ti prispevajo k zdravju); poleg rednih kofetkanj praznujemo rojstne dneve, sodelujemo na aktivnostih društva (izobraževanje v Ljubljani, občni zbor v Tivoliju, sestanki ljubljanske podružnice…

V sredini aprila smo se vrnili s terapevtskega razvajanja iz Fojnice (BIH), kjer smo poleg terapij, izletov po okolici in pohodov po bližnjih hribih promovirali tudi 1000 gibov.

Ob našem domačem vadbišču pa nam je letos prvič uspelo ubraniti gredico narcis pred preveč vnetnimi kosci trave. Jeseni smo narcise na novo posadili, se spomladi razveselili lepih cvetov, žal pa nam le-teh ni uspelo ubraniti pred tatovi. A se ne damo in še naprej bomo negovali naš vrtiček.

Jelka Bratec

——————————————–

Z januarjem 2024 je vodenje skupine Ljubljana – Vič od Vande Kohek Močnik prevzela Danijela Jelka Bratec. Od takrat se v skupini vse pospešeno dogaja, da jih jaz, ki zdaj redko kdaj uspem priti na jutranjo telovadbo, komaj dohitevam v dogodkih 🙂 Jelka nam je poslala Program aktivnosti v letu 2024 za skupino LJ – VIČ  (tukaj je povezava do programa), da tudi tisti, ki bi se nam radi pridružili, pridejo brez zadržkov, v katerokoli skupino, saj se v vsaki skupini kaj zanimivega dogaja in organizira. Naši člani so povsod po Sloveniji zelo vedoželjni in pripravljeni na akcijo ne glede na leta. Skrbijo za bolj aktiven in zdrav vsakdan s telovadbo in druženji ter z drugimi dejavnosti kot so pohodi, izleti, skupni ogledi razstav, predstav, koncertov. Pridite in se prepričajte. Boste videli, razgibali boste telo in duha. Dobrodošli! (Neda Galijaš)

Povezane Objave

Izpostavljeno

ARHIV OBJAV
Prihajajoči dogodki